Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox on PLi« Iolite 2008 Edition - DM600PVR

    Salutare,

    Ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la gbox 2.1b pe imaginea asta:PLi« Iolite 2008 Edition - DM600PVR.Nu vrea de nici o culoare sa startezew gbox-ul .Am folosit scriptul de pe site-ul lor,am pus si altul ....tot nu vrea!

    Merci,
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  2. #2
    TÔrnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica astea:

    In fisierul /etc/plimgr/plimgr.conf
    [php]<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <plimgr_config>
    <emu>gbox</emu>
    <cardserver></cardserver>
    </plimgr_config>
    [/php]Fisierul /etc/plimgr/scripts/gbox (atentie, scriptul asta nu are extensia sh)
    [php]#!/bin/sh
    CAMNAME2="Gbox"
    PATH="/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin"
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: Starting $CAMNAME2"
    rm -fr /tmp/gbox.kill
    /var/bin/gbox &
    pli_pmthelper &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: Stopping $CAMNAME2"
    touch /tmp/gbox.kill
    killall pli_pmthelper
    sleep 1
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 1
    ;;
    esac
    exit 0
    [/php]Ambele fisiere pe care le-am postat mai sus trebuie sa aiba atribut 755.

    Edit:
    Am uitat sa-ti spun ca astea merg la mine si pe 7000 si pe 7020. Pe ambele, decodarea porneste foarte rapid, fara a mai fi necesara schimbarea canalului. Folosesc gbox 2.1b clasic, cu maxim 700 cards pe fiecare dream.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Verifica astea:

    In fisierul /etc/plimgr/plimgr.conf
    [php]<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <plimgr_config>
    <emu>gbox</emu>
    <cardserver></cardserver>
    </plimgr_config>
    [/php]Fisierul /etc/plimgr/scripts/gbox (atentie, scriptul asta nu are extensia sh)
    [php]#!/bin/sh
    CAMNAME2="Gbox"
    PATH="/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin"
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: Starting $CAMNAME2"
    rm -fr /tmp/gbox.kill
    /var/bin/gbox &
    pli_pmthelper &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: Stopping $CAMNAME2"
    touch /tmp/gbox.kill
    killall pli_pmthelper
    sleep 1
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 1
    ;;
    esac
    exit 0
    [/php]Ambele fisiere pe care le-am postat mai sus trebuie sa aiba atribut 755.

    Edit:
    Am uitat sa-ti spun ca astea merg la mine si pe 7000 si pe 7020. Pe ambele, decodarea porneste foarte rapid, fara a mai fi necesara schimbarea canalului. Folosesc gbox 2.1b clasic, cu maxim 700 cards pe fiecare dream.
    Multumesc man,

    Am astea in regula in Dm 600 insa problema e ca gbox porneste insa totul e negru.In bara de info se vede ca decodeaza in schimb nu am imagine Tv.Chiar nu pricep ce se intampla.In bara de info se schimba culoarea din red in green insa pe ecranul tv nu apare imagine.E interesant,o sa mai sap.Multumesc foarte mult de promptitudine!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acesta imagine pli are doua versiuni, cea aparuta la inceput de decembrie 2007 avea un bug care facea sa nu mearga gbox, la versiunea de la sfarsitul anului (ceva cu 2008 in titlu - scriu din memorie ca-s la birou si nu pot verifica exact acum) s-a remediat acest bug. Coboara de pe site ultima versiune si reincearca.

    PS Scuza-ma, acum am vazut ca ai dm 600, ceea ce am explicat eu era valabil pt dm 500. Poate se potriveste totusi.
    Gigel


  5. #5
    TÔrnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Acesta imagine pli are doua versiuni, cea aparuta la inceput de decembrie 2007 avea un bug care facea sa nu mearga gbox, la versiunea de la sfarsitul anului (ceva cu 2008 in titlu - scriu din memorie ca-s la birou si nu pot verifica exact acum) s-a remediat acest bug. Coboara de pe site ultima versiune si reincearca.

    PS Scuza-ma, acum am vazut ca ai dm 600, ceea ce am explicat eu era valabil pt dm 500. Poate se potriveste totusi.
    Bug-ul era valabil pentru toate modelele de Dream, din cauza aia i-am pus scripturile cu problema, ca sa poata verifica.

    @vasilel
    Daca totul e OK in configurare si totusi ramai cu ecran negru, verifica sa nu-ti intre carduri fake in DM!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pus aseara pe CF Pli-Iolite/2007 pt. 7020 si a luat-o din prima.
    Gbox/Script din BP instalat si restul prin ftp....
    Bafta

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiti vreun skin pentru PLI care se integreaza cu gbox-ul ?
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolvare

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Bug-ul era valabil pentru toate modelele de Dream, din cauza aia i-am pus scripturile cu problema, ca sa poata verifica.

    @vasilel
    Daca totul e OK in configurare si totusi ramai cu ecran negru, verifica sa nu-ti intre carduri fake in DM!
    Multumesc,

    Am reinstalat imaginea de pe site-ul PLI si merge perfect.Dupa nume nu poti sa -ti dai seama pentru ca e tot 2007 insa probabil e un update 2008 la versiunea cu bug-uri.

    Toate bune,
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top