Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP-dream7020Si

    hristos a inviat !

    ii rog pe toti cei priceputi sa-mi dea o mana de ajutor !
    am dreambox 7020Si , CCcam&Newcs , hop1-21,hop2-1200.
    totul merge ok pe 8 sateliti cu un timp de raspuns de pana la 1-2 secunde , problema e urmatoarea : cand dau pe 5EST, respectiv pe M*xTV, nu pot vedea nimic decat info , cu toate ca ar trebui !
    ciudat este ca daca revin de pe acest satelit oriunde in alta parte nu mai merge nimic , pana nu dau pe satelitul local D*g*.
    am instalat zilele astea toate imaginile posibile ! in momentul de fata folosesc nabilo 0.8 !

    multumesc anticipat ,tuturor care citesc si care imi da vreo solutie !
    numai bine !
    Last edited by ambasadorul; 28th April 2008 at 10:34.

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    hristos a inviat !

    ii rog pe toti cei priceputi sa-mi dea o mana de ajutor !
    am dreambox 7020Si , CCcam&Newcs , hop1-21,hop2-1200.
    totul merge ok pe 8 sateliti cu un timp de raspuns de pana la 1-2 secunde , problema e urmatoarea : cand dau pe 5EST, respectiv pe M*xTV, nu pot vedea nimic decat info , cu toate ca ar trebui !
    ciudat este ca daca revin de pe acest satelit oriunde in alta parte nu mai merge nimic , pana nu dau pe satelitul local D*g*.
    am instalat zilele astea toate imaginile posibile ! in momentul de fata folosesc nabilo 0.8 !

    multumesc anticipat ,tuturor care citesc si care imi da vreo solutie !
    numai bine !
    aceiasi problemä o am si eu dar cu gemini si nu tot timpul
    la mine este si mai tare faza pt. cä eu am local maxtv
    cccamui se blocheazä si trebuie restartat
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP-dream7020Si

    asa am facut si eu la inceput ! il restartam ! dar mai nou am descoperit ca daca ma duc intai spre 1west isi revine !
    nu stiu ce sa-i mai fac ! am crezut ca e de la linii ! le-am redus ! am adunat linii numai de m*x*V !
    am schimbat routerul ! am facut update de DYNDNS ! am pus un CF de 4Gb si am instalat toate imaginile ! altceva ?! nu mai am nici o idee !

    numai bine !

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Verificati satellites.xml.
    2. Nabilo are la baza GP, asa ca primul gand ma duce spre o alta imagine, compilata independent. Puteti incerca PLi sau SIF?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP-dream7020Si

    daca ai putea sa imi explici ce sa verific la sateliti.xtml !
    problemele au plecat de la PLI , asa am crezut si eu ca e de vina imaginea dupa care le-am instalat pe toate , respectiv toate listele de RDI settings !

    multumesc !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceeasi problema am avut-o si eu...mi se bloca dupa ce accesam ceva d epe max..si apoi trebuia restartat. m-a ajutat cineva, modficand scriptul de pornire al cccam.

    cu acest script, nu mai am nicio problema

    CAMNAME="CCcam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=6081
    DVBSET=0
    INFOFILE="ecm.info"
    INFOFILELINES=
    # end

    remove_tmp () {
    rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
    }

    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/CCcam_2.0.8 -dv &
    # /var/bin/CCcam -dv > /tmp/CCcam_debug.log &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    killall newcs CCcam_2.0.8 2>/dev/null
    sleep 2
    remove_tmp
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 0
    ;;
    esac

    exit 0

    numai bine!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    daca ai putea sa imi explici ce sa verific la sateliti.xtml !
    problemele au plecat de la PLI , asa am crezut si eu ca e de vina imaginea dupa care le-am instalat pe toate , respectiv toate listele de RDI settings !

    multumesc !
    Verifica daca TP-urile pe care sunt localizate Max exista in satellites.xml. Citeste aici cum se poate inlocui satellites.xml: http://rdi-board.com/showthread.php?t=62765

    E un tutorial foarte bun!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top