Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Help.....Dbox2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Help.....Dbox2

    Caut Image noua pt Dbox2
    Salut, vreau sa pun o imagine buna pentru Dbox2 (Nokia 2xintel flash), aş vrea sa poată controla motorul h-h Strong2100. please help

    Dbox1, Dbox2,Humax CI-8100PVR, Digilinea-CI, Skymaster 39702, DigiTv...

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitiu_hh View Post
    Caut Image noua pt Dbox2
    Salut, vreau sa pun o imagine buna pentru Dbox2 (Nokia 2xintel flash), aş vrea sa poată controla motorul h-h Strong2100. please help

    Dbox1, Dbox2,Humax CI-8100PVR, Digilinea-CI, Skymaster 39702, DigiTv...
    neutrino, sporster, enigma

    totul pentru dboxXX
    http://board.ump2002.net/
    la upload gäsesti tot ce-ti trebuie si nu-ti trebuie inregistrare
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    neutrino, sporster, enigma

    totul pentru dboxXX
    http://board.ump2002.net/
    la upload gäsesti tot ce-ti trebuie si nu-ti trebuie inregistrare
    multumesc foarte mult pentru acest link,... dar te rog da-mi un sfat: care image sa aleg, pe care ai testat-o deja.... si merge bine.... citind tot ce era pe acest forum despre dbox2, prin 2005-2006, era recomandată image Reisdbox2 sau asa ceva.... (reis=orez),... dar pe asta n-o gasesc... in schimb as vrea ceva ce merge sigur si mai nou,,, si fara probleme... pentru ca eu trebuie sa sterg intai flash-urile... pentru ca altfel nu reusesc sa inscriu inca nicio imagine... merge cam 3% si apoi scrie reset (pe display lcd) si o i-a de la capat...
    please.... help

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitiu_hh View Post


    multumesc foarte mult pentru acest link,... dar te rog da-mi un sfat: care image sa aleg, pe care ai testat-o deja.... si merge bine.... citind tot ce era pe acest forum despre dbox2, prin 2005-2006, era recomandată image Reisdbox2 sau asa ceva.... (reis=orez),... dar pe asta n-o gasesc... in schimb as vrea ceva ce merge sigur si mai nou,,, si fara probleme... pentru ca eu trebuie sa sterg intai flash-urile... pentru ca altfel nu reusesc sa inscriu inca nicio imagine... merge cam 3% si apoi scrie reset (pe display lcd) si o i-a de la capat...
    please.... help
    pune enigma si gata
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    pune enigma si gata
    multumesc din nou... eu sunt incepator si mai am o rugaminte:
    vrea si eu pentru Nokia dbox2, tot ce-mi trebuie + sfaturi, pt. ca nu pot schimba image,... intra doare wilokome... (bine ai venit in germana) si apoi apare pe display Lcd doar Premier ein moment bithe.... sau asa ceva... si nu-mi intra nici o imagine...
    am cautat in interior pinul 12 de la flash-urile intel... dar surpriza.. in how to.. nu precizeaza daca se conecteaza la masa amandoua si cand si cum... in sensul ca... trebuie pornit boxul cand faci conexiunea si cand trebuie pus la masa.....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    pune enigma si gata
    Am citit multe din interventile tale pe acest forum,... meriti o medalie.... esti direct si la subiect,,... .
    Ajuta-ma si pe mine,... please.... trimite-mi te rog ceva informatie mai clara despre cum sa scriu un image,... ceva mai clar decat how to.. de pe acest forum..., in special despre pinul 12 de la flash intel memory , acolo e marea mea problema... pt. ca vreau sa fac o formatare a flash-ului ...
    adresa mea de mail si mess este: [email protected],com..
    multumesc anticipat...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce inteleg eu ai un dbox2 cu soft org. Nu e greu sa-l aduci debug modus.
    1. Ai nevoie de signal pe astra 19.2°
    Bagi dbox2 la curent fara antena conectata, cind iti apare pe display starte beta nova 2.01b apesi pe butonul cu sageata in jos ca sa faci un flash erease. Iti va aparea software konnte nicht gestartet werden , aktualisieren bitte mit ok.
    Conectezi antena sa fie pe astra obligatoriu, lasi sa faca update la soft 5 bare il scoti si mergi la pc. Contectezi dboxu cu nullmodem si Lan iar cu bootmangager transmiti minflsh kernel os. Daca nu ai iti trimit eu.
    2444 blocks. Sa presupunem ca ai reusit mai este nevoie sa dai masa 0,1sec cu o sirma izolata (ca sa eviti electrocutarea) la punctul X cureti cu un ac lacul sa-ti faca contact conectat de carcasa tunerului.
    si execute scrit, in bootmanager alegi debug with minflash txt. Iti va apare pe display bmon dupe ce reconectezi dboxu la retea, atunci ai reusit si poti pune orice image vrei. Bafta
    Pe scurt metoda @ Diethmar H: debug fara scurt. Exista un how to si pe RDI.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O imagine Enigma buna este cea de la Powerboard(www.pb-powerboard.com) si stie si go to x.
    Trebuie doar sa te inregistrezi pe pagina lor si ai si How to acolo,vezi ca la Nokia cu 2xintel flash este ceva mai complicat cu scrierea flash-ului caut acum si ati trimit un mail cu ceva pt
    asta.


    Salutari!

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    faci exact ceea ce ti-a scris chris-walter
    asa este cel mai simplu si in limba RO
    uite aici linkul ( in dreapta ai limba englezä )
    http://www.dietmar-h.net/
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hidric ,de cite ori ai facut in ultimul timp Nokia Dbox2 cu 2Xintel flash de crezi ca este metoda lui cris _walter cea mai buna si cea mai simpla?Mai citeste si ai sa vezi.

    Salutari!

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viking7691 View Post
    Hidric ,de cite ori ai facut in ultimul timp Nokia Dbox2 cu 2Xintel flash de crezi ca este metoda lui cris _walter cea mai buna si cea mai simpla?Mai citeste si ai sa vezi.

    Salutari!
    ultima datä acum un 1 an si ceva dupä metoda lui diether http://www.dietmar-h.net/
    si era un dbox2 cu 2 x intel

    in ce priveste metoda lui chris-walter am väzut modificäri dar am crezut cä sant noutäti in domeniu pt. cä eu nu m-am mai ocupat de mult timp de dbox 2

    oricum m-am gandit cä stie omul ce scrie, doar nu vrea sä-si batä joc de nimeni
    la simplu m-am referit cä este in limba romanä
    de ce crezi cä i-am postat si linkul http://www.dietmar-h.net/

    dar hai sä-l intrebäm pe chris-walter cand a fäcut el ultima datä sä vedem ce zice de metoda lui

    adevärul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am facut 4 in ultimele 2 luni si toate erau cu 2xintel (avia500,bootloader1.0)si de aceea zic
    ca este diferit dar ma rog daca omul reuseste sa faca dupa metoda lui cris este ok pt. mine.


    Numai bine!

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viking7691 View Post
    Eu am facut 4 in ultimele 2 luni si toate erau cu 2xintel (avia500,bootloader1.0)si de aceea zic
    ca este diferit dar ma rog daca omul reuseste sa faca dupa metoda lui cris este ok pt. mine.


    Numai bine!
    se poate sä ai dreptate si metoda lui sä nu meargä, dar atunci nu inteleg de ce ar spune asa

    eu ii garantez metoda de la http://www.dietmar-h.net/
    100% cä dupä aia am fäcut si eu si alte zeci sau sute de mii

    in caz de reuseste am mai invätat ( cu totii ) ceva si o sä-i spunem aici pe rdi metoda lui ´ CHRIS-WALTER´


    oricum dacä-mi picä un dbox in manä o sä incerc asa
    sunä destul de interesant

    numai bine la fel si räu la nimeni
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Din ce inteleg eu ai un dbox2 cu soft org. Nu e greu sa-l aduci debug modus.
    1. Ai nevoie de signal pe astra 19.2°
    Bagi dbox2 la curent fara antena conectata, cind iti apare pe display starte beta nova 2.01b apesi pe butonul cu sageata in jos ca sa faci un flash erease. Iti va aparea software konnte nicht gestartet werden , aktualisieren bitte mit ok.
    Conectezi antena sa fie pe astra obligatoriu, lasi sa faca update la soft 5 bare il scoti si mergi la pc. Contectezi dboxu cu nullmodem si Lan iar cu bootmangager transmiti minflsh kernel os. Daca nu ai iti trimit eu.
    2444 blocks. Sa presupunem ca ai reusit mai este nevoie sa dai masa 0,1sec cu o sirma izolata (ca sa eviti electrocutarea) la punctul X cureti cu un ac lacul sa-ti faca contact conectat de carcasa tunerului.
    si execute scrit, in bootmanager alegi debug with minflash txt. Iti va apare pe display bmon dupe ce reconectezi dboxu la retea, atunci ai reusit si poti pune orice image vrei. Bafta
    Pe scurt metoda @ Diethmar H: debug fara scurt. Exista un how to si pe RDI.
    Multumesc foarte mult pentru sfaturi,. Dbox-ul meu are urmatorul cod (sageata sus + standby sus): 01dd12081 320008, deci am instalat pe el Bmon Version 1.2,... acum am si eu o mare problema.. pentru ca pe tv cand il pornesc apare urmatorul mesaj:
    HERZILICH WILLKOMMEN

    iar pe display LCD:

    Betaresearch
    digital broadcasting solution
    lade...

    urmatoare imagine:
    Premiere
    Einen Moment Bitte

    Apoi nu nmai misca nimic... nici din telecomanda ... nici nimic... sunt pe ASTRA 19,2 dar nu l-am lasat niciodata mai mult de 10 minute in faza asta

    Am citit tot ce era despre dbox2.... inclusiv how to.. de pe acest forum... dar din pacate marea mea problema e cu indentificarea acelui punct X pentru flash reset,... mai mult de atat, .. findca sunt doua flash intel pe placa,.. nu stiu daca amandoua au cate un flash reset,... si cand se pun la masa... si cat timp? astea sunt marile mele probleme... in electronica am multa esperienta... cu toata modestia necesara... dar dbox-ul il am de doua saptamani,... asa l-am primit,... in aceasta stare...
    va rog acordati-mi si mie ajutor.... sunt incepator in ale dbox-ului...,
    vreau sa-l fac sa mearga daca e posibil...
    pentru sfaturi sugesti... si alte cele .... messenger si email: [email protected],com
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa mentionez, uneori *(adica atunci cand nu apas nici o tasta in timp ce porneste,)... apare un mesaj pe display/ul LCD ceva de genul: daca vreau sa fac actualizare la soft apasa tasta [ok].
    poate aceasta mentiune este impotanta pentru a pune un bun diagnostic al problemei... Astept sfaturile d-voastra... caci citind forumul stiu ca aveti multa experienta...
    Multumesc anticipat pt. intelegere ..
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top