Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Back-up la imagine

    Cum se poate face back-up(salva) la o imagine de pe box cu flashwizard?.
    Vreau sa-mi salvez imaginea originala de pe aparat pentru orice eventualitate.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. la "Configuration and Utilitiies" pui datele dreamului (IP, parola, user etc)
    2. faci un director pe care-l redenumesti in asa fel incat sa stii ce salvezi acolo (de ex imaginea_26.04.2008_gemini_4.3.1 )
    3. intri la "Install a firmware intro FLASH memory" unde alegi "Flash image Backup" si-i dai calea pana la directorul creat la punctul 2. In circa 20-30 secunde realizeaza un fisier cu extensia .fw2 cu dimensiunea de aproximativ 6000 - 7000 KB in functie de ce ai tu instalat pe dream. Acest fisier este imaginea dreamului tau (are in el parola, setarile de sharing, satelitii, canalele etc, tot).
    4. pentru a folosi la nevoie aceasta imagine intri tot la "Install a firmware intro FLASH memory" unde alegi de data asta "Drag&Drop a file here, or open folder" (pe simbolul de folder din dreapta acestuia). Cauti calea pana la fisierul creat la pasul trei si dai "Open". Cam 20 secunde si ai revenit la imaginea initiala.

    Fii atent ca la dream sa ai aceleasi setari de IP cu cele din "Configuration and Utilitiies" ca altfel primesti un mesaj ca nu poate face conexiunea.
    Gigel


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca pun o alta imagie (pli nemesis etc) peste o imagine GP si apoi doresc sa revin la backup-ul facut la GP se poate Asi vrea sa testez si alte imagini dar sa pot reveni la GP fara sa reinstalez si sa pun pluginurile manual iarasi...

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate

    daca ai probleme ca nu mai pleca din loc pui imaginea cu dreamup si apoi pui backup ul


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    1. la "Configuration and Utilitiies" pui datele dreamului (IP, parola, user etc)
    2. faci un director pe care-l redenumesti in asa fel incat sa stii ce salvezi acolo (de ex imaginea_26.04.2008_gemini_4.3.1 )
    3. intri la "Install a firmware intro FLASH memory" unde alegi "Flash image Backup" si-i dai calea pana la directorul creat la punctul 2. In circa 20-30 secunde realizeaza un fisier cu extensia .fw2 cu dimensiunea de aproximativ 6000 - 7000 KB in functie de ce ai tu instalat pe dream. Acest fisier este imaginea dreamului tau (are in el parola, setarile de sharing, satelitii, canalele etc, tot).
    4. pentru a folosi la nevoie aceasta imagine intri tot la "Install a firmware intro FLASH memory" unde alegi de data asta "Drag&Drop a file here, or open folder" (pe simbolul de folder din dreapta acestuia). Cauti calea pana la fisierul creat la pasul trei si dai "Open". Cam 20 secunde si ai revenit la imaginea initiala.

    Fii atent ca la dream sa ai aceleasi setari de IP cu cele din "Configuration and Utilitiies" ca altfel primesti un mesaj ca nu poate face conexiunea.
    Multumesc pentru indrumari.Am urmat pasii si am reusit, am o singura intrebare : de ce face un fisier cu extensia .fw2 si nu extensie .image files cum au celelalte imagini?.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei format .img citeste aici :
    http://www.sat-industry.net/forums/t...our-image.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top