Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Echolite DSB 790

    Salut,a venit un prieten cu un echolite 790, si nu mai apare nimik pe ecranul tv-ului, nu mai preia nici o comanda decat on/off. Si pe displayul lui scrie "boot" ce am de facut? Ce tre sa fac? Nu am softwarele necesare si absolut nimik ptr acest tip! un how to si softurile ma poate ajuta cineva va rog mult! Multumesc anticipat celor ce vor sa ma ajute! TNX

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by d3li6h7 View Post
    Salut,a venit un prieten cu un echolite 790, si nu mai apare nimik pe ecranul tv-ului, nu mai preia nici o comanda decat on/off. Si pe displayul lui scrie "boot" ce am de facut? Ce tre sa fac? Nu am softwarele necesare si absolut nimik ptr acest tip! un how to si softurile ma poate ajuta cineva va rog mult! Multumesc anticipat celor ce vor sa ma ajute! TNX
    Ai PM. Multa Bafta

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by d3li6h7 View Post
    Salut,a venit un prieten cu un echolite 790, si nu mai apare nimik pe ecranul tv-ului, nu mai preia nici o comanda decat on/off. Si pe displayul lui scrie "boot" ce am de facut? Ce tre sa fac? Nu am softwarele necesare si absolut nimik ptr acest tip! un how to si softurile ma poate ajuta cineva va rog mult! Multumesc anticipat celor ce vor sa ma ajute! TNX

    citeste ce e pe aici

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=66388

    dar mai exact trebuie sa iti faci rost de un cablu null modem pt ca trebuie sa scrii din nou flash-ul , este un soft diferit de softul care il upgradezi la update application
    trebuie sa folosesti optiunea write flash (no boot)

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=66388

    succes
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...postcount=4511

    aici este o metoda dar care nu stiu cat te ajuta

    dar poate merge ca in menu de test sa dai un factory reset :
    procedura este : off din spate +apesi si ti apasat (pana cand apare menu de test pe ecranul TV ) butonul de CH+ de pe receptor
    si jos de tot ai factory reset un dai ok
    si vezi daca porneste
    daca nu trebuie neaparat sa pui din nou flash-ul

    cred ca te descurci
    daca nu te mai ajut eu
    ce soft avea ultima data pe el?
    cu ce soft a updatat ultima oara?

    este important pt ca s-ar putea sa nu mearga flash-urile mai mari de 2.92 care le-am recomandat pt rezolvara problemei
    daca e mai mare de 2.92 este ok cred
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt toate problemele posteaza aici

    pt ca aici intra conuscatorii acestui receptor

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=21344

    este topicul dedicat echolite/echosmart-ului
    si daca lipsesc eu te pot ajuta mai multi aici
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    msm horatyu...si sper sa reusesc

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce inseamna msm ? ca io is de moda veche,adica ma exprim prin cuvinte intregi.PLM,LNB,BMW,SNR,SMD,NFS,TWTA,D-SNG,IRA,USA,ETC,AKA,VS,SAMD(adica si asa mai departe)
    P.S.
    Explicatie
    PLM inseamna p*l* m**
    P.S.2
    THX e abrevierea corecta pentru Thanx?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa-mi iau in serios rolul de translator, "msm" inseamna multumesc mult.

  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Ce inseamna msm ? ca io is de moda veche,adica ma exprim prin cuvinte intregi.PLM,LNB,BMW,SNR,SMD,NFS,TWTA,D-SNG,IRA,USA,ETC,AKA,VS,SAMD(adica si asa mai departe)
    P.S.
    Explicatie
    PLM inseamna p*l* m**
    P.S.2
    THX e abrevierea corecta pentru Thanx?
    nici eu nu stiam ce inseama msm
    dar mi-a explicat niros

    dar cel mai tare am ras cand mi-ai explicat tu ce inseama plm
    super tare
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  10. #10
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by d3li6h7 View Post
    Salut,a venit un prieten cu un echolite 790, si nu mai apare nimik pe ecranul tv-ului, nu mai preia nici o comanda decat on/off. Si pe displayul lui scrie "boot" ce am de facut? Ce tre sa fac? Nu am softwarele necesare si absolut nimik ptr acest tip! un how to si softurile ma poate ajuta cineva va rog mult! Multumesc anticipat celor ce vor sa ma ajute! TNX
    zi daca ai facut rost de un asemenea cablu :



    dupa care problema se usureaza simtitor
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da am facut rost de cablu am vazut postarile la subiectele mele am gasit si pm-urile multumesc mult (msm) :P. astazi ma apuc de treaba! va multumesc inca odata ca avetzi radare cu noobiii ca mn!

  12. #12
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mn e prescurtarea de la miner?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  13. #13
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by d3li6h7 View Post
    ........... va multumesc inca odata ca avetzi radare cu noobiii ca mn!
    Cum adica vine asta:ca aveti radare.
    Adica ne banuiesti ca am lucra la circulatie?
    punctul 2.
    vezi ca noobiii se scrie newbies
    Hai noroc si sarbatori fericite
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  14. #14
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nicule
    cred ca trebuie sa mai discutam cu tipul asta
    ca se pare ca stie limbi straine

    hai noroc si sarbatori fericite
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    mn e prescurtarea de la miner?
    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Cum adica vine asta:ca aveti radare.
    Adica ne banuiesti ca am lucra la circulatie?
    punctul 2.
    vezi ca noobiii se scrie newbies
    Hai noroc si sarbatori fericite
    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Nicule
    cred ca trebuie sa mai discutam cu tipul asta
    ca se pare ca stie limbi straine

    hai noroc si sarbatori fericite

    Satenicu mn=mine , oricum msm.
    Horatiu mi-ai fost de ajutor! am rezolvat problema
    Datorita voua celor ce ajutati incepatorii ca mine, reusiti sa faceti oameni fericiti. Va multumesc inca odata celor ce au contribuit la ajutorul restabilirii echo790! (cap->coada)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top