Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce receivere dau cei de la RDS ?

    Ce receivere dau cei de la RDS pentru DigiCablu ?

    Ce iesiri au aceste receivere ? ( ma intereseaza sa-l cuplez la PC,TV-Tuner am )

    Daca am Digi Cablu ANALOG si pun receiverul dat de ei ( pe care il primesc doar daca optez si pentru HBO ) se vad altfel posturile TV ?

    Mentionez ca in momentul de fata pe analog se vad cam nasol unele dintre ele.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Pt digicablu primesti Hyunday HSC 1170.Este aproape identic cu 1160-ul de la digi sat(diferente la tuner si soft).1170-ul are iesiri euroscart,rca si modulator (iesire in uif).Imaginea e mult mai buna (digital) decat pe cablu analogic.Dezavantaje: merge doar la un tv,pt celelalte tv-uri ramane tot cablu analogic.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista vreo posiblitate pentru a salva direct pe PC stream-ul ( untouched ) primit de la receiver ?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stie nimeni ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa-ti iei un Dbox2 de cablu cu patch pe el si merge sa faci ce vrei tu dar asta pina ne mai lasa cei de la DIGI.
    Fara gluma eu am incercat si merge fara nici o problema pe toata reteaua upc cu key la zi de D***,cu receptor original nu am incercat pt ca nu am ,dar orice receptor de cablu care se poate pune patch pe el merge.


    Salutari!

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by UnguruBulan View Post
    Nu stie nimeni ?
    nu poti.asta pentru ca receptorul nu are iesire de flux de date.daca vrei sa inregistrezi pe calculator poti sa folosesti iesirea euroscart pe care o conectezi la tunerul tau din calculator
    boy2good

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am gasit nicaieri de vanzare acest : Dbox2
    Cam cat costa ?

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by UnguruBulan View Post
    Nu am gasit nicaieri de vanzare acest : Dbox2
    Cam cat costa ?
    A iesit de ani buni din fabricatie , il mai gasesti doar pe la pasionati.Daca vrei atat de mult sa intri in posesia unuia da un anunt la sectiunea shop , poate se va gasi cineva care sa vrea sa renunte la aparatul sau.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by UnguruBulan View Post
    Nu am gasit nicaieri de vanzare acest : Dbox2
    Cam cat costa ?
    Eu am avut acum o luna la 100Ron dar din pacate nu mai am ,este intradevar un receptor vechi dar care face inca multe in materie de decodare,cardsharing ,etc.
    Am montat la cineva in Timisoara unul de cablu si merge impecabil dar asta pina ne vor lasa cei de la pupitru cu Key.


    Salutari!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viking7691 View Post
    Eu am avut acum o luna la 100Ron dar din pacate nu mai am ,este intradevar un receptor vechi dar care face inca multe in materie de decodare,cardsharing ,etc.
    Am montat la cineva in Timisoara unul de cablu si merge impecabil dar asta pina ne vor lasa cei de la pupitru cu Key.


    Salutari!
    pt vorbitori in limba maghiara incercati pe www.vatera.hu sectiunea electonice/sisteme receptiesatelit si terestre, daca am vazut bine sunt acolo scoase la licitatie,singura problema ar fi doar costurile transportului din Ungaria.sau pe www.ebay.com pt vorbitori engleza)
    Last edited by badboylszj; 3rd May 2008 at 22:05.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viking7691 View Post
    Poti sa-ti iei un Dbox2 de cablu cu patch pe el si merge sa faci ce vrei tu dar asta pina ne mai lasa cei de la DIGI.
    Fara gluma eu am incercat si merge fara nici o problema pe toata reteaua upc cu key la zi de D***,cu receptor original nu am incercat pt ca nu am ,dar orice receptor de cablu care se poate pune patch pe el merge.


    Salutari!
    Doamne ce le mai da prin cap la romanii nostrii ! Stau si ma minunez ... nu credeam ca conserva asta va mai fi buna la ceva , daca stiam de chestie cu luni in urma deschideam o adevarata afacere in romania , aici in germania D-box 2 de cablu le gasesti aproape gratis.
    Incercati si cu Dbox 1 poate merge si ala !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top