Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500+ cu o problema ciudata

    Am un DM 500+ nou,original.Am pus pe el aproape toate imaginile si la toate am aceeasi problema cu sunetul (se aude cu incetinitorul, dar nu mereu.cand are el chef).Chiar si dupa restart continua problema cu sunetul.Cu imaginea originala mergea bine. Ce pot face?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Repune imaginea .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500+ cu o problema ciudata

    acum numai cu incetinitorul se aude. am pus gemini 4.20 4.30 si la fel
    Last edited by romix; 23rd April 2008 at 23:42.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Odata ce face la fel cu doua imagini e clar ca e defect.



  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai verifica si conexiunile cu tv-ul, cablul scart...
    SHALOM

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si io am dm500+ ala nou ce a iesit ,sper sa nu fie clona , si o data a luato razna vocea
    avea ultabass asta cu gemini dar laudand @SatWien imaginea PLI am puso si merge dreamul fara probleme .PLI mi se pare cea mai stabila .
    Fiti Aliati
    Dreambox

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romix View Post
    acum numai cu incetinitorul se aude. am pus gemini 4.20 4.30 si la fel
    Incearca alt cablu scart inainte de a te gandi la alte defecte, eventual testeaza-l si pe alt TV.

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cind am pus prima imagine pe dream am patit la fel, am schimbat imaginea cu alta, dar tot nu mergea tare ca inainte; Ce mi-au zis unii pe forumuri germane (mi se pare chiar pe IHAD)? Sa instalez imaginea cu cablul serial nu de retea, si inainte de instalare sa dau de vreo 2 ori flash erase apoi sa pun imaginea si asa a mers. Cel putin la mine. Oricum verifica neaparat si scart-ul.

    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500+ cu o problema ciudata

    am pus si imaginea originala si la fel ...... am incercat pe 2 tv se aude de parca s-a agatat banda de la caseta. concluzie: are tuner philips de cacao si e praf.
    Suna a oscilator de frecventa intermediara decalibrat .
    O sa-l schimb. sper sa nu primesc altul cu tuner philips ca dau cu el de pamant.
    Noroc ca mai am un dm 500 care merge brici
    Last edited by romix; 24th April 2008 at 02:01.

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pus imaginea cu cablul serial ?

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romix View Post
    am pus si imaginea originala si la fel ...... am incercat pe 2 tv se aude de parca s-a agatat banda de la caseta. concluzie: are tuner philips de cacao si e praf.
    Suna a oscilator de frecventa intermediara decalibrat .
    O sa-l schimb. sper sa nu primesc altul cu tuner philips ca dau cu el de pamant.
    Noroc ca mai am un dm 500 care merge brici
    Nu are cum sa fie tunerul de vina, e vorba de transmisie digitala, nu se transmit separat semnale audio si video ca la analogic, se transmit numai pachete de date. De la tuner poti avea doar probleme de semnal.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat pe canalele FTA sau doar pe cele codate? Si eu am patit ceva de genul asta pe DM600, se auzea ciudat (pe frecventa mai joasa), dar s-a rezolvat cu restart; suspectez ca era un bug in emu...

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500+ cu o problema ciudata

    am pus imaginea cu cablul serial

  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-ai dat flash-erase?
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romix View Post
    am pus imaginea cu cablul serial
    Daca nici dupa ce ai pus imaginea pe serial nu vrea 95% e defect.Ai incercat si altceva inafara de gemini?



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top