Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation CCcamInfoPHP_v0.8.2

    Pt toti care aveti CCcamInfoPHP_v0.8.2 si apare aceasta erroare
    "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\CCcamInfoPHP_v0.8.2\htdocs\common.php on line 303"


    Va las aceasta verisunea dar modificat php si fara error ,si se poate face UPDATE

    cccaminfophp_v0.8.2.rar - 6.45MB



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Ce va Errori Nimeni nimic de comentat hmmm



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    marimea fisierelor este aceiasi cu vers anterioara

    Eu cred ca nu s-a modificat nimica doar numarul la versiune din cod php

  4. #4
    Junior Member Junior
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Turkiye
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Pt toti care aveti CCcamInfoPHP_v0.8.2 si apare aceasta erroare
    "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\CCcamInfoPHP_v0.8.2\htdocs\common.php on line 303"


    Va las aceasta verisunea dar modificat php si fara error ,si se poate face UPDATE

    cccaminfophp_v0.8.2.rar - 6.45MB
    Thank you.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Bust3D View Post
    marimea fisierelor este aceiasi cu vers anterioara

    Eu cred ca nu s-a modificat nimica doar numarul la versiune din cod php



    lai încercat sa vezi daca este vro diferenta ?
    sau numia te-ai uitat la marime

    Eu nu am zis ca este o versiunea noua numai ca am modificat anumite errori ...



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Ce va Errori Nimeni nimic de comentat hmmm
    eu am eroarea aia la greu...apropare de fiecare datä cand fac update
    dupä ce astept putin sau dau restart la cccam merge din nou
    sä vedem dacä scap acum de ea
    merci fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este foarte simplu sa rezolvi aceasta problema.
    set_time_limit(0); pui asta la fiecare fisier .php si nu mai ai eroarea aia :P
    Happy sharing.
    Quote Originally Posted by hidric View Post
    eu am eroarea aia la greu...apropare de fiecare datä cand fac update
    dupä ce astept putin sau dau restart la cccam merge din nou
    sä vedem dacä scap acum de ea
    merci fain

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bust3D View Post
    Este foarte simplu sa rezolvi aceasta problema.
    set_time_limit(0); pui asta la fiecare fisier .php si nu mai ai eroarea aia :P
    Happy sharing.
    merci fain de sfat
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact ce am facut eu am setat timpul în php



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Exact ce am facut eu am setat timpul în php
    bine ai fäcut

    merge beton
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de cateva zile imi tot apare aceasta eroare la cccaminfophp


    Fatal error
    : Maximum execution time of 300 seconds exceeded in D:\CCcamInfoPHP_v0.8.2 by obiwans\htdocs\common.php on line 1906


    exista cumva vreo rezolvare , multumesc mult .

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    de cateva zile imi tot apare aceasta eroare la cccaminfophp


    Fatal error
    : Maximum execution time of 300 seconds exceeded in D:\CCcamInfoPHP_v0.8.2 by obiwans\htdocs\common.php on line 1906


    exista cumva vreo rezolvare , multumesc mult .
    intreabä-l pe obywans cä el este meseriasul la linkul acesta D:\CCcamInfoPHP_v0.8.2 by obiwans\htdocs\common.php

    sau pe toogoody
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    intreabä-l pe obywans cä el este meseriasul la linkul acesta D:\CCcamInfoPHP_v0.8.2 by obiwans\htdocs\common.php

    sau pe toogoody
    ok , sper sa apara pe aici sa vedem ce zice .

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    de cateva zile imi tot apare aceasta eroare la cccaminfophp


    Fatal error
    : Maximum execution time of 300 seconds exceeded in D:\CCcamInfoPHP_v0.8.2 by obiwans\htdocs\common.php on line 1906


    exista cumva vreo rezolvare , multumesc mult .
    am descoperit de unde provenea eroarea ... de la utorrent ... se pare ca nu prea se inteleg bine ambele softuri .

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze nici nu am vazut ...
    dar se pare ca ai rezolvat ...
    Mai si alte probleme ?



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top