Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Probleme echosmart 771

    Am cumparat zilele trecute un echosmart 771, am pus repede patch pe el v3.22 newecho si...
    SURPRIZA - mere tot cum tre da cind sa schimb si io o cheie ca omu .... nu o salveaza.
    Stie cineva ce pot face? care e cauza?

  2. #2
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by toyofun View Post
    Am cumparat zilele trecute un echosmart 771, am pus repede patch pe el v3.22 newecho si...
    SURPRIZA - mere tot cum tre da cind sa schimb si io o cheie ca omu .... nu o salveaza.
    Stie cineva ce pot face? care e cauza?
    de ce vrei sa pui keya daca face singur treaba asta
    doar menu+8888+3452 si apoi iesi si schimbi de pe un canal pe altul si face automatic update

    PS: nu se discuta aici pe forum !
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai alte probleme posteaza aici
    http://www.rdi-board.com/showthread....ewpost&t=21344

    si grija mare ce ceri
    si sa fi mai dornic de a citi
    daca citesti in link-ul asta afli multe
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    itrodu key-le manual sau dai o resetare
    e vorba de altceva
    de la 2.95 in sus sunt mascate anumite key
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    e vorba de altceva
    de la 2.95 in sus sunt mascate anumite key
    Se lucreaza sub acoperire, nu mai e asa totul la vedere

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme se salvare

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    e vorba de altceva
    de la 2.95 in sus sunt mascate anumite key
    Cunosc si eu niste cunoscuti (ce bine suna !) care au avut aceasi problema, cred ca este vorba de introducere manuala keyle sint vizibile, vezi ca trebuie mers pana la butonul OK ! Exitul nu salveaza !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Se lucreaza sub acoperire, nu mai e asa totul la vedere
    te-ai prins
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu echo791

    am un echosmart 791 ,in urma cu doua zile am pierdut semnalul ,semnal 0.Am schimbal LNB-ul cu unul nou care a mers o zi,dupa care iar semnal 0.
    Ma poate ajuta cineva ,ce se intampla ?

  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mandea View Post
    am un echosmart 791 ,in urma cu doua zile am pierdut semnalul ,semnal 0.Am schimbal LNB-ul cu unul nou care a mers o zi,dupa care iar semnal 0.
    Ma poate ajuta cineva ,ce se intampla ?
    daca ai schimbat LNB si este tot asa inseamna ca este de la soft
    dar vezi putin si legaturile sa fie in regula
    s-ar putea sa aiba un joc undeva si cand bate vantul sa apara aceasta problema

    dar poate daca incerci sa pui si alt soft
    si un factory default sa fie suficient
    incearca softuri mai mici 3.13 sau 3.15 ( nu incerca 3.14 ca s-ar putea sa iti blochezi receptorul )
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top