Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: DIGITV pe THOR3

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    ZALAU
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGITV pe THOR3

    Astazi la o scanare pe THOR3 mi-a aparut pe frecventa 12687 v 27500 canale care sunt in grila digitv si sub platforma digi. Se pare ca ni se pregateste ceva
    Last edited by privitor; 20th April 2008 at 20:56.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai degraba ti se pregateste o reeducare : pachetul emite pe Intelsat 1002 , spotul 3 .

    http://www.lyngsat.com/packages/digi.html

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    ZALAU
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Mai degraba ti se pregateste o reeducare : pachetul emite pe Intelsat 1002 , spotul 3 .

    http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
    nu stiu ce vrei sa zici dar apre pe thor3. Verifica!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa verifici TU carui satelit apartine frecventa 12687 V !
    http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=441

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    ZALAU
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by privitor View Post
    Astazi la o scanare pe THOR3 mi-a aparut pe frecventa 12687 v 27500 canale care sunt in grila digitv si sub platforma digi. Se pare ca ni se pregateste ceva
    Am gresit este pe orizontala. Imi apar acelasi posturi si pe intelsat si pe thor3. Poate reciverul imi joaca feste, dar pana acuma nu mi s-a intamplat.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inainte de asta trebuia sa conulti lista de programe de la Digi si sa vezi ca Digi emite NUMAI pe Intelsat 1002 .

    Threadul se poate inchide .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top