Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default cod deblocare meniu echosmart...

    va rog fie va mila,un cod ca sa pot debloca instalarea la un echosmart-ceva in genul codului pt yumatu,pe care l ai bagat si gata...

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    va rog fie va mila,un cod ca sa pot debloca instalarea la un echosmart-ceva in genul codului pt yumatu,pe care l ai bagat si gata...
    salut!
    abia de 3 zile am si eu un echosmart si m-am descurcat cu el fara probleme citind sectiunea dedicata acestui tip de receivere, adica:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=21344

    e cam stufos, dar crede-ma ca merita citit, o sa iti lamureasca, cam toate problemele.

    bafta!

  3. #3
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart

    Quote Originally Posted by Maniak View Post
    salut!
    abia de 3 zile am si eu un echosmart si m-am descurcat cu el fara probleme citind sectiunea dedicata acestui tip de receivere, adica:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=21344

    e cam stufos, dar crede-ma ca merita citit, o sa iti lamureasca, cam toate problemele.

    bafta!
    multumesc.am sa citesc sa vad daca gasesc o solutie

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    va rog fie va mila,un cod ca sa pot debloca instalarea la un echosmart-ceva in genul codului pt yumatu,pe care l ai bagat si gata...

    codul este 0000 daca nu a fost schimbat
    dar daca pui alt soft cred ca dispare
    adica daca il upgradezi cu ajutorul cablului null modem

    alea sunt meniuri secrete scrise mai sus

    mai exista si menu+2222
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    codul este 0000 daca nu a fost schimbat
    dar daca pui alt soft cred ca dispare
    adica daca il upgradezi cu ajutorul cablului null modem

    alea sunt meniuri secrete scrise mai sus

    mai exista si menu+2222
    codul a fost bagat de un cascat si nu mai e 0000.ma gindeam ca e o solutie ca la yumatu/opticum era un cod care reseta receptorul daca uitai pinul...

  6. #6
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    codul a fost bagat de un cascat si nu mai e 0000.ma gindeam ca e o solutie ca la yumatu/opticum era un cod care reseta receptorul daca uitai pinul...
    daca pui un soft de tip flash cu siguranta se reseteaza tot (e defapt o alta imagine
    daca pui doar un soft raman setarile

    nu stiu exact ce tip de rec e?
    790 sau 791 ?

    daca vrei iti dau niste link-uri cu flash-uri pt 790 si 791
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  7. #7
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default deblocare

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    codul este 0000 daca nu a fost schimbat
    dar daca pui alt soft cred ca dispare
    adica daca il upgradezi cu ajutorul cablului null modem

    alea sunt meniuri secrete scrise mai sus

    mai exista si menu+2222
    nu vrea sa se deblocheze.nu mi da voie sa intru in instalare.inseamna ca trebuie sa i pun alt soft,probabil...

  8. #8
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    nu vrea sa se deblocheze.nu mi da voie sa intru in instalare.inseamna ca trebuie sa i pun alt soft,probabil...
    ti-a pus o intrebare : ce tip de echo este? 791 ? sau 790 ?
    ca sa iti dau link-ul pt un flash

    nu cred ca rezolvi problema doar cu soft
    trebuie rescris flash-ul
    se face asemanator cu upgradare de soft
    dar in Chedit la optiunea write flash (no boot)
    astepti sa apara GOOD cu galben(verde) pe ecranul receptorului si dai un restart din spate

    operatia merge doar cu un cablu null modem
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  9. #9
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ti-a pus o intrebare : ce tip de echo este? 791 ? sau 790 ?
    ca sa iti dau link-ul pt un flash

    nu cred ca rezolvi problema doar cu soft
    trebuie rescris flash-ul
    se face asemanator cu upgradare de soft
    dar in Chedit la optiunea write flash (no boot)
    astepti sa apara GOOD cu galben(verde) pe ecranul receptorului si dai un restart din spate

    operatia merge doar cu un cablu null modem
    acum vazui intrebarea.e 770,deci fara cititor.
    cred ca ma depaseste problema,cu softul mai mergea dar cu flashul...

  10. #10
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    acum vazui intrebarea.e 770,deci fara cititor.
    cred ca ma depaseste problema,cu softul mai mergea dar cu flashul...
    fara frica
    echo nu pica!

    e simplu
    ca si la soft
    dar pui flasul la updatat la optiunea write flash (no boot) ( mai exact sus in stanga dupa file la Chedit 7.6 urmeaza : upgrade Data +other + write flash (no boot)


    aici este flash cu 2.92 pt 770/790 ceea ce iti trebuie tie dupa " GOOD " dai RESTART pui peste 3.23 si dai un factory default (setari din fabrica ==>menu+instalare+factory default) menu+9231 +enable si menu+8888+3452 open spacial key

    http://savefile.com/projects/808582336
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  11. #11
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar mai fi poate o solutie
    daca nu vrei sa apelezi la ce ti-am dat eu

    uite ai un menu secret (de test) unde ai optiune de factory reset



    opresti receptorul din spate
    sau il scoti din priza daca nu are buton de off / on
    si ti apasat pe butonul CH+ (up) pana apare un menu de teste
    aici se poate da factory reset


    succes
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  12. #12
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ar mai fi poate o solutie
    daca nu vrei sa apelezi la ce ti-am dat eu

    uite ai un menu secret (de test) unde ai optiune de factory reset


    opresti receptorul din spate
    sau il scoti din priza daca nu are buton de off / on
    si ti apasat pe butonul CH+ (up) pana apare un menu de teste
    aici se poate da factory reset

    succes
    multumesc.testez si anunt rezultatul.mai am un echosmart 790 cu cititor pt max tot ii cade alimentarea cred.de 3 ori l am dus la reparat si aceiasi problema,merge 2 minute si pac...

  13. #13
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default deblocare.

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ar mai fi poate o solutie
    daca nu vrei sa apelezi la ce ti-am dat eu

    uite ai un menu secret (de test) unde ai optiune de factory reset


    opresti receptorul din spate
    sau il scoti din priza daca nu are buton de off / on
    si ti apasat pe butonul CH+ (up) pana apare un menu de teste
    aici se poate da factory reset

    succes
    vad k nu am priceput.l am decuplat de la priza si apoi l am conectat dar vad ca tinind apasata tasta ch+nu mi apare meniul.banuiesc k degeaba o tin apasata cind e decuplat receptorul...

  14. #14
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    vad k nu am priceput.l am decuplat de la priza si apoi l am conectat dar vad ca tinind apasata tasta ch+nu mi apare meniul.banuiesc k degeaba o tin apasata cind e decuplat receptorul...
    ti apasat cateva secunde bune
    dupa ce l-ai bagat in priza
    si l=ai pornit
    cand boot-eaza trebuie tinut apasat butonul

    si apare acel meniu cu siguranta
    ala nu tine de soft
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  15. #15
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ti apasat cateva secunde bune
    dupa ce l-ai bagat in priza
    si l=ai pornit
    cand boot-eaza trebuie tinut apasat butonul

    si apare acel meniu cu siguranta
    ala nu tine de soft
    multumesc mai incerc.poate o nimeresc...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top