Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: TPS cazut ?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS cazut ?

    Nu-mi mai intra nici un transponder de pe TPS. Din DM info semnal este dar PID-uri = 0. I-am dat si blind scan cu Opticum-ul si nu gaseste nimic pe transponderele TPS. Care-i treaba sau noua norma de codare ?
    DM 800 clona ; 1,9 Al ; si altele

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu sunt cazute.
    Cel putin asta nu e cazut :

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe echolite 791 merge ok
    nu sunt problema
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este OK, functioneaza. Problema este la tine.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Confirm si eu ca merge tot pachetul TPS.

    O mica chestie: daca ai doua receptoare, daca unul din ele e pornit, pe celalalt e posibil sa nu se vada unele canale. Vezi sa fie oprit celalalt receptor. (Deci asta in cazul in care ambele sunt legate la un LNB cu doua iesiri de exemplu.)


    BAV

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema rezolvata. Eram cu DM si Opticum-ul legate in loop si amindoua pornite. Interesant ca nu-mi facea figuri decit pe TPS. Scuze de deranj pentru o prostie si multe multumiri celor care au incercat sa ma ajute !
    DM 800 clona ; 1,9 Al ; si altele

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top