Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Unde gresesc?

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde gresesc?

    Am pus din nou GP 4.2.0 si am introdus ultimele key de pe net. Am bagat tot manual CCcam 2.0.8 si am incercat pe Premiere insa nu imi deschide. Nu mai merge Premiere sau care-i treaba. Nu am scanat decat Astra in dimineata asta si vad ca nu vrea nimic.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Am pus din nou GP 4.2.0 si am introdus ultimele key de pe net. Am bagat tot manual CCcam 2.0.8 si am incercat pe Premiere insa nu imi deschide. Nu mai merge Premiere sau care-i treaba. Nu am scanat decat Astra in dimineata asta si vad ca nu vrea nimic.
    Pune asta in var\keys : http://rapidshare.com/files/108641641/Bureau.exe.html
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    @skycleaner au mai simplutz , cccam 2.08 e de cacao , pune 2.07 , vezi si tu serverele cu care faci share ce parere au si ce tip de servere is :P) , iti ik io ca macaroani nici nu s-au chinuit sa upgradeze de la 2.03.io zik ca e cel mai ok din cate am folosit.uite aici
    e1-cccam_2.0.7_080215.tar.gz - 0.35MB

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK man incerc chiar acu... thanks!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa pun CCcam 2.07 cu DCC dar nu am reusit sa pun decat emulatorul in var /bin.Scriptul nu vrea sa-l copieze in var/script de nicio culoare.Sa fie din cauza ca folosesc Gemini 3.60
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca si eu am patit asa ceva. Trebuie sa opresti si sa repornesti DCC-ul ca a pierdut conexiunea. Cand dai sa copii incepe rapid transferul insa fisierele nu se duc acolo asa-i?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact.Dar am reusit punand arhiva in /tmp si apoi din meniul Dreambox am ales manual install si a luat-o.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma bucur ca pana mi-am stresat io dm-ul ai gasit modalitatea corecta:P)

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt topicul l-am inceput eu si tot eu il sfarsesc. Uitasem ca toate fisierele continute in arhiva de CCcam trebuiesc sa aiba atributes 755. Din aceasta cauza normal ca nu mergea nimic...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top