Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR card pe Dream si Kathrein...

    Mi-am achizitionat recent cardul ptr TVR, l-am pus pe Dream si merge bine mersi, pe gbox 2.1. Speram sa pot vedea si pe Kathrein in share, dar un fenomen foarte ciudat se intampla: pornesc mgcamd prin telnet, mgcamd-ul se conecteaza fara probleme la Dream. Cand comut pe TVR, in loc sa trimita cereri ptr ECM la Dream, se comporta ca si cum ar exista key locale, dar atentie... de biss... Astfel ca ramane imaginea neagra.

    E vreun bug? Nu fac eu ceva bine?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Mi-am achizitionat recent cardul ptr TVR, l-am pus pe Dream si merge bine mersi, pe gbox 2.1. Speram sa pot vedea si pe Kathrein in share, dar un fenomen foarte ciudat se intampla: pornesc mgcamd prin telnet, mgcamd-ul se conecteaza fara probleme la Dream. Cand comut pe TVR, in loc sa trimita cereri ptr ECM la Dream, se comporta ca si cum ar exista key locale, dar atentie... de biss... Astfel ca ramane imaginea neagra.

    E vreun bug? Nu fac eu ceva bine?
    Direct pe Kathy merge? Ce cam ai?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am cam. am incercat doar in share. cred ca merge cu viaccess red.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    nu am cam. am incercat doar in share. cred ca merge cu viaccess red.
    Sigur merge cu Via Red Testat deja !

    S_H

    PS Si apropos de prima parte a threadului : am observat si eu chestia cu BISS ... insa nu stiu ce rezolvare are ...
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercati sa stergeti din softcam.key cw de vax
    eventual sa # providerul in ignore_list

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sters si toate key si nimic. ignore.list nu am in receiver...

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar pe katy+phoenix a reusit cineva sa citeasca cardul tvr?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Mi-am achizitionat recent cardul ptr TVR, l-am pus pe Dream si merge bine mersi, pe gbox 2.1. Speram sa pot vedea si pe Kathrein in share, dar un fenomen foarte ciudat se intampla: pornesc mgcamd prin telnet, mgcamd-ul se conecteaza fara probleme la Dream. Cand comut pe TVR, in loc sa trimita cereri ptr ECM la Dream, se comporta ca si cum ar exista key locale, dar atentie... de biss... Astfel ca ramane imaginea neagra.

    E vreun bug? Nu fac eu ceva bine?
    Se pare ca am aceasi problema(
    Ai rezolvat-o sau ai folosit un cam viaaces
    Mentionez ca merg cu un server de gbox pe linux si vdr. Pe vdr merge frumos cardul

    f11

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f11 View Post
    Se pare ca am aceasi problema(
    Ai rezolvat-o sau ai folosit un cam viaaces
    Mentionez ca merg cu un server de gbox pe linux si vdr. Pe vdr merge frumos cardul

    f11
    Sunt novice dar vreau sa stiu ce tip mai ieftin de Module CI merge la Kathrein pentru Digitv?

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corleone View Post
    Sunt novice dar vreau sa stiu ce tip mai ieftin de Module CI merge la Kathrein pentru Digitv?
    Inca nu exista module pt. DigiTV .

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un Kathrein fara modul si nu stiu ce sa cumpar.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corleone View Post
    Am un Kathrein fara modul si nu stiu ce sa cumpar.
    Sau ce este compatibil pt cardul Digitv?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top