Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.0.8 si maxtv

    väd din intamplare la entitlements cä max a fäcut update la key
    se poate sä facä cccam 2.0.8 AU la cardul de maxtv ?
    ati mai descoperit vreunul chestia asta ?
    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un amic care face tot timpul AU la Max cu cccam 2.0, de cind a aparut acest cccam. Si merge foarte bine.

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Am un amic care face tot timpul AU la Max cu cccam 2.0, de cind a aparut acest cccam. Si merge foarte bine.
    cum naiba ?
    cu ce setäri ?
    eu trebuie sä-i fac tot timpul cu gbox_2.1b
    cu cccam nu a mers niciodatä si am inceput cu versiunea 1.x.x
    cum as putea sä iau contact cu amicul täu cä tare mä intereseazä
    merci fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am max via si a facut AU atit cu 2.0.7, cit si cu 2.0.8
    nu necesita setari speciale pentru asta

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    eu am max via si a facut AU atit cu 2.0.7, cit si cu 2.0.8
    nu necesita setari speciale pentru asta
    interesantä treaba
    la mine nu a mers panä acum la 2.0.8
    chiar mä pregäteam sä dau drumul la gbox si din intamplare am väzut cä era actualizat
    sper sä rämanä acum asa cum este

    ms de informatie
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam 2.0.8 si MaxTV

    Si mie mi s-a updatat cardul maxtv cu CCcam 2.0.8. Tot asa am uitat sa il trec pe g*ox si m-am trezit ca merge in continuare. Finally.....

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci sa inteleg ca cei cu card via au actualizarea la key mai usoara decat cei care au conax, ambii find la maxtv.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma gindesc ca ai dreptate, @lupull, amicul meu avind o cartela Via.

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata cu timpurile bune
    de cand am 800 nu mai vrea sä fac max update
    intre timp am 2.0.9
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa este, am remarcat si eu ca nu mai e poezia de altadata
    desi cu siguranta e ceva la mijloc.. ceva ce ne scapa

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    asa este, am remarcat si eu ca nu mai e poezia de altadata
    desi cu siguranta e ceva la mijloc.. ceva ce ne scapa
    si ne scapä bine de tot

    nasol este cä am dat 7020 si acum nu mai am nici unde sä bag modulul de viaccess pentru update
    adevärul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda, si la mine la fel, acu' vad ca nu mai vrea sa ia update-ul cu CCcam 2.0.8, am sunat la akta sa imi dea un update da' nu se actualizeaza si gata. Cred ca tre sa pornesc iar g**x ca sa il actualizeze.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In var/keys, ai fisierul ROM 120.bin?
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    danzef daca esti din bucuresti si locuiesti pe ion mihalache[pta chibrit] da te rog un pm
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu locuiesc in Bucuresti.Sorry
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top