Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    RDI - Board Default Avatar

    Default any receiver can open seca2 006A now?

    which reciever can open seca2 provider 006A without card now.
    I just heard dragoncam can open it .

  2. #2
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    over the Hill, and down the road
    Posts Thanks / Likes


    If your using a Dragon CAM, the make of receiver is not relative
    regards from OZ bassett



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11th December 2006, 02:59
  2. New Receiver open all
    By alkabareeti in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 21st March 2006, 10:24
  3. is TBL and c-sky net open in any receiver
    By wiseguy4u in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2005, 04:24
  4. is there a firmware for receiver to open tps on viaccess 2.5
    By wissam_saade in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 25th June 2005, 04:56
  5. Replies: 10
    Last Post: 5th January 1970, 08:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top