Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default hvr-4000 dvbviewer motor diseqc

    Salutare la toata lumea. Am si eu nevoie de ajutor, in sensul ca am un hauppauge hvr-4000 instalat pe un xp. motor diseqc si offset de 1,2m. problema mea e ca nu pot scana cu dvbviewer nimic. antena e fixata pe astra 19.2 grade. seara reusesc sa ma uit la premiere hd si discovery hd cu dvbviewer din lista de programe cu care vine dvbviewer. ziua nu mai receptionez nimic. daca dau scanare nu imi gaseste nici un program. cu altdvb scaneaza ok dar nu vad hd. o alta problema este ca nu stiu cum se orienteaza antena pe diversi sateliti. am incercat tot ce mi-a trecut prin cap si ce am mai citit dar nu reusesc sa o misc. daca ma poate ajuta cineva ar fi perfect. abia am cumparat placa si antena.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa singura nu stie sa comande motorul ; va trebui sa cumperi digibox sau sa comanzi motorul cu alt receiver , placa legata in loop .

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal nu are diseq 1.2 pt. montura h-h, eu o folosesc doar pe hot 13 si cu dm-ul fac cautarile pe sateliti.
    la hvr4000 ii dau none la diseq dupa ce in prealabil am setat cu dm-ul satelitul care ma intereseaza, dar tot atat de adevarat nu am incercat sa vad cam ce plug-in ar fii pt. diseq 1.2 fiindca folosesc mai mult dm-ul.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfaturi. cred ca o sa iau un alt reciever pentru comandat antena, dar ce imi puteti spune de faza cu scanarea cu dvbviewer de nu merge. e nasol sa stau toata ziua sa iau tot felul de ini-uri sa le pun in dvbviewer. cu altdvb merge instant scanarea si schimbatul programelir. cu dvbviewer pana si canalele dureaza 10 secunde pana se schimba si asta daca am noroc, daca nu trebuie sa inchid aplicatia si sa o deschid di nou.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce moment te poti uita la diverse canale pe Astra, cred ca ar trebui sa le gaseasca si la scanare. Poate nu faci bine ceva.
    Eu cand scanez, setez ca in poza:


    DvbViewer Pro 3.9.1 , placa TwinHan.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta era. dadeam scan pe astra cu trasponderi diferiti. pfiu. dar am reusit sa folosesc diseqc 1.2 pe antena mea. se misca f frumos, numai ca nu mai stiu pe unde e astra acum. maine cred ca ma ocup din nou de ea si sper sa fiu f incantat de rezultate. oricum multumesc tuturor prntru ajutor.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    "am reusit sa folosesc diseqc 1.2 pe antena mea. se misca f frumos, numai ca nu mai stiu pe unde e astra acum"

    Tare

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit si eu sa misc antena. M-am prins de unde dar la fel ca tine am pierdut contactul cu astra19. boooooooon, l-am sunat pe amicul care m-a ajutat sa o instalez. a venit omul cu un aparat special si mi-a zis ca eram mai la est......a pus antena pe pozitie si gata. aseara m-am uitat la discovery hd. super tare. acum tot schimband programele, a dat o buleala dvbviewer si s-a inchis. si iar astra e pe acolo pe undeva.........cine ma ajuta si pe mine sa gesec satelitii mai usor cu dvb viewer? o procedura ceva? ca eu fac cam asa : pornesc altdvb, il pun pe un canal de astra, pornesc dvbviewer si aleg acelasi canal, dau chanel edit, positioner, si diseq. incep sa misc antena pana vad semnal pe altdvb si apoi o iau cu pasi mici pana am semnal maxim. asta e valabil pentru astra 19, astra 28 si hotbird pt ca le am in lista de la dvb dar daca vreau si eu sirius.......nu mai stiu cum sa fac. antena e pe bloc si nu vad ce face. e destul de stresant......

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top