Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: PLI Iolite 2008

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default PLI Iolite 2008

    Cine imi spune si mie daca e ciudat faptul ca dupa 4 ore inca nu se terminase de instalat aceasta imagine. M-am legat la dream (clona dvb-dm500s) printr-un router wireless si cu flashwizard m-am apucat de treaba. Cand ajunge la 87% ramane acolo si incepe sa creasca un nr in dreapata lui 87%. si creste si creste si dupa vreo 4 ore a ajuns la vreo 15000 dupa care am adormit cu laptopul in brate. Cand m-am trezit, imi scosese maica-mea dreamul din priza ... si tre sa il pornesc, probabil cu dreamup, pt care inca nu am cablu null modem.
    In concluzie: Asa mult tre sa stea ca sa se instaleze? Gresesc eu undeva? In afara de cablu null modem mai am vreo sansa?
    Va multumesc!
    P.S. Imaginea am luat-o de la ei de pe site... site-ul original.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca tzi l`a scos din priza prea devreme, cred ca unica sansa e cablu` null-modem.

    in magazine de specialitate cere 0-modem sau ia unu 'corect' si`l faci tu singur 'null'

    bafta
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default ok..

    10x. Poate imi raspunde si mike cineva la intrebarea depsre PLI. Satwien first_zipper Plzzz...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doftore, cred ca ti s-a raspuns de 210 ori pina acum, in vreo 57 de topicuri: cablu null-modem. Prin serial uneori se intimpla lucruri ciudate, rar ce-i drept. La instalare sa dai de vreo 2-3 ori flash erase.
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default off....

    prietene...repet : "Cine imi spune si mie daca e ciudat faptul ca dupa 4 ore inca nu se terminase de instalat aceasta imagine. M-am legat la dream (clona dvb-dm500s) printr-un router wireless si cu flashwizard m-am apucat de treaba. Cand ajunge la 87% ramane acolo si incepe sa creasca un nr in dreapata lui 87%. si creste si creste si dupa vreo 4 ore a ajuns la vreo 15000 dupa care am adormit cu laptopul in brate."
    E NORMAL ASA....CAT TRE SA ASTEPT ...PANA PE LA CE NR TRE SA CREASCA

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E ciudat. E o eroare pe undeva. Instalarea unei imagini pe cablu de retea dureaza 2-3 minute. Pe serial dureaza ceva mai mult (6-7, n-am cronometrat).
    SHALOM

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    Cine imi spune si mie daca e ciudat faptul ca dupa 4 ore inca nu se terminase de instalat aceasta imagine. M-am legat la dream (clona dvb-dm500s) printr-un router wireless si cu flashwizard m-am apucat de treaba. Cand ajunge la 87% ramane acolo si incepe sa creasca un nr in dreapata lui 87%. si creste si creste si dupa vreo 4 ore a ajuns la vreo 15000 dupa care am adormit cu laptopul in brate. Cand m-am trezit, imi scosese maica-mea dreamul din priza ... si tre sa il pornesc, probabil cu dreamup, pt care inca nu am cablu null modem.
    In concluzie: Asa mult tre sa stea ca sa se instaleze? Gresesc eu undeva? In afara de cablu null modem mai am vreo sansa?
    Va multumesc!
    P.S. Imaginea am luat-o de la ei de pe site... site-ul original.
    -dupa cum spune @*********(pt. ca eu nua am DM500/ clona echivalenta):
    pui imaginea prin ftp in /tmp , o redenumesti root.cramfs (foloseste Total Commander) , iar apoi mergi la Meniu > Setup > Expert Setup > Software Update > Manual Update > Ok
    -personal am instalat PLi Iolite 2008 pe USB-stick, ceea ce modelul tau nu are aceasta posibilitate...
    -am router WiFi St585, si la toate instalarile de imagini noi(mai puti, cind fac un Firmware install-folosesc null-modem) utilizez wireless connection, dar instalarea nu dureaza mai mult de 5-7 minute...

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    prietene...repet : "Cine imi spune si mie daca e ciudat faptul ca dupa 4 ore inca nu se terminase de instalat aceasta imagine.
    nu e deloc ciudat numa' ca nu stie cum sa-ti spuna ca n'are loc inauntru .
    incearca cu'n gemini

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    nu e deloc ciudat numa' ca nu stie cum sa-ti spuna ca n'are loc inauntru .
    incearca cu'n gemini
    nu ma tine...tinand cont ca am clona. am auzit ceva ca aceste clone "dvb" nu ar fi cazut... stie cineva ceva?
    in rest...o sa incerc cum zice blana.. 10x zipper.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai vezi ca blana zicea de/la gemini .pune 4.2

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    pai vezi ca blana zicea de/la gemini .pune 4.2
    tot nu ma tine am 3 clone deocamdata pare mai sigur cu orice in afara de tgp.

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    prietene...repet : "Cine imi spune si mie daca e ciudat faptul ca dupa 4 ore inca nu se terminase de instalat aceasta imagine. M-am legat la dream (clona dvb-dm500s) printr-un router wireless si cu flashwizard m-am apucat de treaba. Cand ajunge la 87% ramane acolo si incepe sa creasca un nr in dreapata lui 87%. si creste si creste si dupa vreo 4 ore a ajuns la vreo 15000 dupa care am adormit cu laptopul in brate."
    E NORMAL ASA....CAT TRE SA ASTEPT ...PANA PE LA CE NR TRE SA CREASCA
    Da, e ciudat. Ieri seara am mai stat cu cineva pe mess care a avut exact aceeasi problema. A trebuit sa opreasca transferul imaginii si sa apeleze la null-modem. In felul asta a mers fara probleme. Nu am 500 ca sa testez si eu, asa ca nu prea am cum sa te ajut.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @doftoru
    vezi ca ai pm .

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine ia-ti un cablu null-modem(nu este scump, si il gaseti peste tot)...vei avea o instalare curata, dureaza mai mult(30-32 min.) dar e cea mai buna instalare. Eu personal asta va recomand( valabil si pt. @skycleaner)...

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x

    merci la toti... am reusit sa gasesc un cablu 10x armand

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top