Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 49 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 733
  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca poti obtine 50-60 RON pe sursa din el. In rest, pacat ca ai pierdut ocazia din weekendul trecut cand au fost colectate gratuit toate electrocasnicele stricate ...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cred ca poti obtine 50-60 RON pe sursa din el. In rest, pacat ca ai pierdut ocazia din weekendul trecut cand au fost colectate gratuit toate electrocasnicele stricate ...
    Nici un JTAG pus pe el nu-i face o resuscitare?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    1.totul a pornit de la incercarea mea de a pune un script de
    reboot/restart/stb
    totul ok pana aici
    incarc cele 3 fisiere,pun passwordul meu si ip intern...totul ok
    dau on la crond dupa ce in prealabil detez un interval de 12 ore la reboot si 5 minute la stb
    restart nu setez nimic
    dupa 5 min trece in stb...pana aici totul ok
    a:script reboot: echo 'Reboot'
    wget -O /var/tmp/commands.tmp -q http://root:[email protected]/cgi-b...command=reboot
    b script restart: wget -O /var/tmp/commands.tmp -q http://root:[email protected]/cgi-b...ommand=restart
    c: script stb: echo 'Switch to Standby'
    wget -O /var/tmp/commands.tmp -q http://root:[email protected]/cgi-b...ommand=standby
    la repornire surpriza...
    pe ecran un mesaj car e ma anunta ca am o clona si ca sistemul e off si sa contactez resellerul...
    Normal zic ca stiam ca e clona...
    la acest punct DCC nu mai conecteaza
    Scot din priza
    astept putin si ....SURPRIZA MARE...
    Totul mort
    front pannel mort
    nu se aprinde ledul nici macar rosu
    cuplez la dreamup cu null modem-nimic
    cuplez la dreamup-null+utp-nimic
    cuplez cu si fara ip-nimic...
    singura chestie e ca se aprind ledurile LAN-ului...atat si tensiunea masurata pe sursa e de 12,3v...
    Solutii?
    PS: pe aceasta cale cer scuze tuturor celor ce au linii la mine ..
    Sper ca aici pe "curat" cei cu bunavointa vor dori sa raspunda concret..
    multimesc spartacus si clader pentru raspunsurile la obiect
    multumesc KB pentru ca ai aratat dispozitie pentru gazduirea postului precedent...
    Exact asta am patit si eu , nu mai merge si nu am umblat la nimic. Am avut ceva atacuri le-am sters apoi am plecat la servici si cand m-am intors mi-a aparut um mesaj : goodbay amigos si nu mai porneste.Nu stiu pe cine am suparat si cine ar fi avut ceva cu mine?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Exact asta am patit si eu , nu mai merge si nu am umblat la nimic. Am avut ceva atacuri le-am sters apoi am plecat la servici si cand m-am intors mi-a aparut um mesaj : goodbay amigos si nu mai porneste.
    Daca lasi porturile 21 si 23 deschise si parola default..intra lumea si isi face de cap. Incerca sa pui imagine curata, eu zic ca o sa mearga.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Daca lasi porturile 21 si 23 deschise si parola default..intra lumea si isi face de cap. Incerca sa pui imagine curata, eu zic ca o sa mearga.
    Dar nu mai porneste, nu se mai aprinde nici un led. L-am scos de la net.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Daca lasi porturile 21 si 23 deschise si parola default..intra lumea si isi face de cap. Incerca sa pui imagine curata, eu zic ca o sa mearga.
    Cum sa puna imaginea daca bootloader-ul e troznit? Singura sansa e JTAG-ul (cu asta i-am raspuns si lui Spartacus) dar nu-i poate nimeni garanta ca o sa-si revina.

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Dar nu mai porneste, nu se mai aprinde nici un led. L-am scos de la net.
    Am inteles ca nu mai porneste ..adica nu functioneaza dar am presupus ca se aprinde.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cum sa puna imaginea daca bootloader-ul e troznit? Singura sansa e JTAG-ul (cu asta i-am raspuns si lui Spartacus) dar nu-i poate nimeni garanta ca o sa-si revina.
    Sunt cu totul in ceata.Abia mi-am pus sharing si s-a dus dracului totul.
    Cum se procedeaza cu jtag ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Sunt cu totul in ceata.Abia mi-am pus sharing si s-a dus dracului totul.
    Cum se procedeaza cu jtag ?
    http://www.rdi-dreambox.com/upload/f...erJTAG-DMM.pdf

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e cea mai mare prostie auzita , de la celebrul Dreambox 7200Spania incoace ....

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Asta e cea mai mare prostie auzita , de la celebrul Dreambox 7200Spania incoace ....
    Nu stiu pe bune ce sa cred... acum citesc pe 2 forumuri maghiare, pica DM-urile cu Gemini 4.31....
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scrie in loc de DM "clone" . De ce va e jena sa scrieti clone daca clone se cheama . Eu am condus Dacia 1300 nu Renault 12 .

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Scrie in loc de DM "clone" . De ce va e jena sa scrieti clone daca clone se cheama . Eu am condus Dacia 1300 nu Renault 12 .
    Daca si aici se vand clone, bag pixul, astia din Ungaria de aici si-au cumparat intre altele Dreamurile: http://ilovedreambox.com/dreambox-50...FSENZwod1HfJiw
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Offtopic (scuze)

    Pentru cultura ta generala Dacia 1300 a fost copia (nereusita) 1:1 a Renaultului 12 .

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...adios amigo. Dupa mesajul asta am scos repede de sub tensiune . Vreau sa vad daca se poate sterge imaginea .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top