Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default mica problema cu Kathrein

    Problema: kathi cu 1.14a 1w version, mgcamd 1.29 in mod gbox, imi deschide fara probleme SD (sky si toate celelalte), dar cand vine vorba de HD nimic (desi mi-a mers pana acum 2 zile), cu exceptia francezilor de pe Astra. Vreo sugestie?

  2. #2
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spune te rog ce canale (HD) anume vrei sa deschizi...
    whitesnake.com

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Next HD, Sky IT HD, National Geographic HD... din pachetul Sky IT de exemplu, apoi pe Viasat, Digital Nordic ... toate astea nu se mai deschid deloc, desi pe cele SD din pachet le vad perfect. Ar mai fi o faza cu Digitalb-urile, dar am impresia ca e de la ei

    LE... am impresia ca face faza asta de cand am trecut la 1.14a... inainte aveam 1.14 V4...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Next HD, Sky IT HD, National Geographic HD... din pachetul Sky IT de exemplu, apoi pe Viasat, Digital Nordic ... toate astea nu se mai deschid deloc, desi pe cele SD din pachet le vad perfect. Ar mai fi o faza cu Digitalb-urile, dar am impresia ca e de la ei

    LE... am impresia ca face faza asta de cand am trecut la 1.14a... inainte aveam 1.14 V4...
    Ar trebui sa mearga si pe 1.14a, daca au mers pe 1.14 V4.
    Incearca sa repornesti mgcamd-u in consola si sa vezi ce zice.

    Telnet pe Kathy, apoi:

    killall mgcamd
    /data/emu/mgcamd &

    Din momentul asta ar trebui sa vezi pe ecran ce logheaza mgcamd-ul.
    Comuta pe un canal HD care nu merge, si daca vezi "network can't decode" sau numai linii cu "->" dar nu si linii cu "<-" atunci inseamna ca e de la serverul gbox.

    EnF

  5. #5
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Cool eeeeeeeeeeee

    errr...pai astea sunt codate...cum vrei sa le vezi?

    @EnF70 zice bine: vezi ce mesaj primesti in consola si o sa ai explicatia.

    parerea mea: n-ai key...


    numai bine
    whitesnake.com

  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by whitesnake View Post
    parerea mea: n-ai key...


    numai bine
    si a mea persoana respectiva poate sa nu aiba subscriptia disponibila.

    sa vada in consola ce eroare ii da


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am uitat ce se intampla... la cele care nu se pot deschide, imi apare ECM sent, insa nu se intoarce nimica. Deci e de la "linia" mea

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin, am mai facut cercetari... Mi se blocheaza complet receiverul daca incerc sa urmaresc canalele HD din pachetul Digiturk, iar pe Viasat primesc key, dar ramane intuneric. Any idea?

  9. #9
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Revin, am mai facut cercetari... Mi se blocheaza complet receiverul daca incerc sa urmaresc canalele HD din pachetul Digiturk, iar pe Viasat primesc key, dar ramane intuneric. Any idea?
    welcome to kathrein's world

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa ca si dreamul mi-a scos zeci de fire albe la vremea lui. Fiecare merita o sansa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top