Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema:Nu mai porneste G-box-ul

    Domnilor,
    Am o problema serioasa.
    Pe scurt : am G-box 2.0b/Mgcamd si am 17 peers.
    Ieri aveam 15 si mergea bine in sensul ca g-boxul pornea(nu vorbesc de blocari pe anumite pachete, care se produceau inca de la inceputul instalarii g-boxului). Dupa introducerea celui de-al 16-lea peer g-boxul ma afisa cu galben(no sharring cards), fiind chiar anuntat de un peer sa mai caut linii ca apar cu linii zero). Am restartat de cateva ori (chiar si cu scoatere din priza) dreamul si de la un timp m-a afisat cu verde. Dupa introducerea celui de-al 17-lea peer g-box-ul pornea pe anumite canale dar afisa toti 17 perrs offline. Am restartat modemul si routerul si dupa operatia asta g-box-ul nu a mai pornit, iar la info imi afisa 0 peers 0 carduri. Am scos dreamul din priza si l-am lasat asa pana azi-dimineata, l-am pornit si nimic tot asa indica. Culmea e ca nu merge nici cu emu. Am pus pe France5 , porneste merge cca 1 minut si se blocheaza. Singurele canale care mai merg cu emu pe Hotbird sunt o parte din ABsat si tot asa din Globecast. Am dat sa instaleze ultimele key de pe Hacksatkey si operatia asta a durat cam 1 minut, fata de alte dati cand dura 3-5 secunde. M-am uitat la memorie si din 25,4 era ocupat 24,5 si liber 0.9 .

    Va rog sa-mi spuneti cat de grava e situatia si cum s-ar putea remedia.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a nu avea probleme trebuie sa ai cam 20-25 % din memorie libera.Asa ca mai da afara ce nu folosesti.Pt gbox verifica bine linia pe care ai puso ultima data.



  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exista posibilitatea sa-ti fi blocat contul la dyndns datorita restartarilor dese.Intra in cont si vezi daca iti face update la IP.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica setarile din router...cum ai restartat routerul ? l-ai scos din priza ? nu cumva ai apasat butonul din spate




  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Verifica setarile din router...cum ai restartat routerul ? l-ai scos din priza ? nu cumva ai apasat butonul din spate
    Am scos routerul din priza.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Am scos routerul din priza.
    cauta-ma pe mess si rezolvam
    Dreambox_82

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Ieri aveam 15 si mergea bine in sensul ca g-boxul pornea(nu vorbesc de blocari pe anumite pachete, care se produceau inca de la inceputul instalarii g-boxului). Dupa introducerea celui de-al 16-lea peer g-boxul ma afisa cu galben(no sharring cards), fiind chiar anuntat de un peer sa mai caut linii ca apar cu linii zero).
    vezi la linia 16 ceva nu e in regula mi s-a intamplat si mie sa dea cineva linia fals scrisa (doar cu 3 } la capat in loc de 4 ) si nu a mai mers nimica .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top