Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema H-H cu Dream500s

    In seara asta m-am pus pe scanat din nou ceva sateliti cand la un moment dat motorul meu nu se mai misca daca ii dadeam comanda pas cu pas pentru a gasi alt satelit. Imediat mi-am zis ca ceva nu-i in regula. Am testat cu digibox pe manual si merge, deci nu e motorul. Din receptor nu vrea deloc desi toata seara a functionat. Unde naiba e eroarea? Sa fi crapat imaginea? Poate ma ajutati cu ceva opinii...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai adus cu digiboxul antena pe pozitie dreamul functioneaza ? ( receptioneaza sau nu mai are semnal ? ) Important de stiut asta!




  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... am patit si eu de cateva ori.. incearca cu alta sursa..

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoate cablul de la motor din dream ( cateva minute )
    dupä care incearcä din nou sä-l muti cu dreamul
    am avut si eu asa ceva cu 7020

    mai verificä odatä setärile motorului in dream, eventual schimbä-le si dä un save din nou
    dacä nu merge pune alt image

    este dreamul äla clonä ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptioneaza normal daca il aduc cu digibox. Faza e ca nu mai da comenzi nici macar digiboxului ca acesta sa execute in locul dreamului schimbarea pozitiei.
    Later edit:In dimineata asta am testat sa vad daca merge de la butonul de montura si a mers stanga dreapta cu tensiune de la dream. Ce naiba sa aiba domne?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune imagine noua ... si vezi atunci cum se comporta ... fizic nu ar trebui sa aibe nimic daca receptionezi toate programele.

    P.S. Incearca sa o muti pas cu pas din drembox si vezi atunci daca merge.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza imaginea, configureaza dreamul si trebuie sa mearga.Dreamul este ok, nu are nimic.




  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok o sa incerc azi... mersi de sfaturi..
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si am incercat...
    Rezultatul e O ... adika nu merge nici dupa reinstalare... care o fi treaba de nu vrea? Cum am spus si inainte, daca o misc din butonul de sus de la montura, merge cu tensiune de la dreambox, daca insa vreau sa mut din soft, canci...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge.decat cand vrea el.....asta este....de, daca nu avem bani de original
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi tre sa fie o rezolvire ceva
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @first_zipper... am testat treaba cu LNB insa nimic. Apoi am dat factory reset si am incercat si asa. Antena sta nemiscata. Ramane sa masor azi tensiunea la LNb si nu imi ramane decat sa-l schimb cu un alt dream.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca montura trebuie sa aiba un buton de reset pe ea, ai incercat si sa-i dai reset din ea si apoi sa o config. manual din nou?
    in manualul ei exista o lista de sateliti incearca sa-i scrii in ordinea din aceea lista si debifeaza functia "go to...." si vezi cum se comporta, personal la strong-ul 2100 al meu asa procedez si nu mi-a facut figuri pana acum
    incearca si cu un alt receiver (dream, clona) si vezi um se comporta.
    numai folosi digibox-ul, mergi numai direct dm + montura (fiindca si digibox-ul are in memorie o lista de sateliti si cu lista de la montura s-ar putea sa nu se impace amandoua, o parere personala).

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    In seara asta m-am pus pe scanat din nou ceva sateliti cand la un moment dat motorul meu nu se mai misca daca ii dadeam comanda pas cu pas pentru a gasi alt satelit. Imediat mi-am zis ca ceva nu-i in regula. Am testat cu digibox pe manual si merge, deci nu e motorul. Din receptor nu vrea deloc desi toata seara a functionat. Unde naiba e eroarea? Sa fi crapat imaginea? Poate ma ajutati cu ceva opinii...
    Acelasi lucru am patit si eu, am scos din priza am asteptat , am resetat H-H,am legat la loc si a functionat .............Era sa uit, receiverul e legat direct la H-H.

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu vorbeam de digibox ca o alternativa ca sa-mi dau seama daca e de la motor sau nu. In rest toate incercarile au fost facute cu dream - H-H
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top