Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dreambox/mgcamd

    Poate cineva sa ma ajute?
    In esenta problema este urmatoarea:
    -pe anumite canale care au mai mult de 2 ECM-uri(ex.Cult in pachetul Sky), dintre care linia de sharing cu care este configurat mgcamd ca si emulator deschide doar unul,imi ramane imaginea neagra->prespun fiidca dreamul este setat pe celalat ECM si nu cauta automat toate ECM-urile disponibile astfel incat sa-mi deschida canaluln cauza.

    Evident daca incerc cu Skystar si progdvb(wincsc) si aleg pe canalul in cauza ECM-ul manual(cel care trebuie) imi merge....

    Sunt ceva setari in dream prin care pot alege tot asa manual ecm-ul ca si pe skystar?
    sau poate fi configurat emulatorul Mgcamd astfel incat sa ia automat ECM-ul valid pentru care linia de sharing functioneaza?

    multumesc

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce intelegi tu prin ECM-uri? De unde le alegi?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ex. pt. Cult sunt urm .parametrii:

    CAID 0x919 ECM 0x510(1296) EMM 0xA1A ProvID 0x0000
    dar si
    CAID 0x939 ECM 0x511(1297) EMM 0xA1A ProvID 0x0000

    Astia din prog dvb se pot alege dand channel properties etc.(daca sunt cu Skystar), dar din dreambox nu stiu...

    pp.ca eu acum am in dream CAID 0x939 cu ECM 1297-si de ia nu imi merge...pt.ca in rest toate canalele de sky imi merg pe dream...dar ele au doar un singur CAID-ECM configurat, in timp ce linia mea de share e configurata pe CAID 0x919 cu ECM 1296

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    faci un fisier text si il renumesti in priority.list si inauntru bagi asta

    #fix for some german cable channels
    X: { 09 19 }

    salvezi si il arunci in var/keys

    acum vezi cu care iti merge...ce cartele ai pe linie...de nds2 sau nds3 si alegi una din x-urile de mai jos si o pui in priority.list

    X: { 09 19 } nds2
    X: { 09 3B } nds3


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    faci un fisier text si il renumesti in priority.list si inauntru bagi asta

    #fix for some german cable channels
    X: { 09 19 }

    salvezi si il arunci in var/keys

    acum vezi cu care iti merge...ce cartele ai pe linie...de nds2 sau nds3 si alegi una din x-urile de mai jos si o pui in priority.list

    X: { 09 19 } nds2
    X: { 09 3B } nds3

    Chestia asta am incercat-o si eu, am uitat sa precizez...si culmea nu merge!....
    adica Cult ramane black pe dream....celelate canale sky merg perfect, iar pe skystar cand aleg ecm-ul potrivit merge si Cult, pe dream insa nu...

    Si chestia asta imi apare si la alte pachete din pacate

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca ma uit si eu despre ce e vorba. E vorba de Cult de pe 13E/11977/27500?

    [PHP]==== Network ECM on CaID 0x0919, pid 0x0510 ===
    prov: 1D66
    CW0: 35 9D 9F 71 D7 76 B9 06
    CW1: 42 5D AB 4A B2 06 E3 9B
    decode:Network[/PHP]

    La mine il deschide de pe 0919 deci e inca si pe sistemul vechi. Ar trebui sa pui cu G liniile care au card vechi daca te pasioneaza canalul asta. In momentul cand n-o mai merge, stergi liniile G si gata.

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ===== NDS ECM on CaID 0x093B, pid 0x0510 ======
    prov: 000000
    cw0: 0E EB 7D 76 38 A0 4D 25
    cw1: 7E 05 8D 10 72 75 2B 12
    Signature OK
    source: net (newcamd at 192.168.1.4:10000)
    143 msec -- Tue Apr 8 21:00:47 2008


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top