Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB/Unexpected Memory Leak

    Din neatentie am incarcat in locul unui softcam un fisier text in vPlug (Import SoftCam.key/All Files , dupa care am dat convert) . Dupa ce inchid ProgDVB apare mesajul ''An Unexpected Memory Leack has ocurred. The unexpected small blocks leacks are: ........'' (si urmeaza o lista de genul ''189-204 bytes : Unknowx2'') . Pe rand am reinstalat vPlug , ProgDVB si driver-ul , insa mesajul persista . Cunostintele mele in domeniul PC fiind minime , rog frumos ajutor .
    Multumiri anticipate .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by val View Post
    Din neatentie am incarcat in locul unui softcam un fisier text in vPlug (Import SoftCam.key/All Files , dupa care am dat convert) . Dupa ce inchid ProgDVB apare mesajul ''An Unexpected Memory Leack has ocurred. The unexpected small blocks leacks are: ........'' (si urmeaza o lista de genul ''189-204 bytes : Unknowx2'') . Pe rand am reinstalat vPlug , ProgDVB si driver-ul , insa mesajul persista . Cunostintele mele in domeniul PC fiind minime , rog frumos ajutor .
    Multumiri anticipate .
    cu siguranta si tu ai cea mai nou versiune de la progdvb, si la mine acelasi problema insa fara sa fac ceva cu v-plug. Cu siguranta in program e ceva problema, pana ce nu vine o noua versiune, uninstaleaza si incearca o versiunea anterioara sau mai veche.
    Ps: dupa ce ai dezinstalat, fa o curatenie la registry. (de ex. Registry mechanic, sau regseeker,... Etc)
    cu respect
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    @robin1983 , multumesc mult ; versiunea cu pricina era 4.85.3 , dar o aveam de doua - trei luni instalata (figura mi-a facut-o ieri imediat dupa greseala cu softcam-ul) , de abia azi am instalat 4.90.3 . Sa incerc varianta cu registrii si sa revin la o varianta mai veche - 4.80.3 .
    Toate cele bune !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Am dezinstalat , am curatat registrii , am instalat versiuni mai vechi si mai noi , problema persista . Am omis un aspect : -respectivul mesaj nu apare daca inainte de a inchide ProgDVB ma aflu pe canal FTA.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    De citeva zile am si eu aceasi problema numai ca folosesc ALT DVB. La inchidere mesajul memory leak.Nu stiu de la ce poate sa fie dar cred ca de la ultima versiune de vplug ca pe asta am pus-o in ultimele zile. Nu are legatura cu registrii , etc. pentru ca am formatat calculatorul ieri si aceasi problema persista.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    De citeva zile am si eu aceasi problema numai ca folosesc ALT DVB. La inchidere mesajul memory leak.Nu stiu de la ce poate sa fie dar cred ca de la ultima versiune de vplug ca pe asta am pus-o in ultimele zile. Nu are legatura cu registrii , etc. pentru ca am formatat calculatorul ieri si aceasi problema persista.
    Daca inainte de a-l inchide esti pe program FTA , cum e ?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercati sa setati in vPlug.ini:
    RMLOS=0

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by val View Post
    Daca inainte de a-l inchide esti pe program FTA , cum e ?
    Tot asa e si daca sunt pe un prog. FTA la inchidere....
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Incercati sa setati in vPlug.ini:
    RMLOS=0
    Intr-adevar a disparut mesajul cu RMLOS=0. Multumiri.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Incercati sa setati in vPlug.ini:
    RMLOS=0
    Multumiriii si respect
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Incercati sa setati in vPlug.ini:
    RMLOS=0
    Acu' am ajuns si eu acasa , multumesc mult .

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vahid a spus cum se face, pe pagina lui:
    http://vplug.wordpress.com/2008/04/0...g221/#comments

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top