Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Problema peer

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema peer

    Domnilor,
    Am o problemea:am un peer(cred ca polonez) cu care am facut schimb de linii. Pana aci toate bune si frumoase avand in vedere ca are card local(Cyfra+) si mi-a trimis si linia G. Problema e ca dupa ce ma conectez(pornesc dreamul din standby) la vreo 20-30 min. individul trece pe OFF. La inceput am crezut ca mi-a sters linia dar am observat ca la conectare sau dupa scanarea unui satelit nou apare ca si conectat. Intrebarea mea este : de poate programa din G-box ca dupa o perioada de timp un peer sa poata fi deconectat de la server?
    O alta intrebare : am vazut ca anumiti peers de la mine au un anumit nunar de carduri(totale), si ca acest numar variaza tot timpul de la valori mari la valori mici . Care este cauza acesti variatii ?
    A mai vazut o situatie cand anumiti peers schima culoarea de pe albastru pe galben, cum se realizeaza aceasta trecere(adica raman fara nicio linie? sau exista vreo setare sa iei fara sa dai mai departe?)

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ne-ai spus ce era mai important : ce versiune de gbox ai ?

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,
    Am o problemea:am un peer(cred ca polonez) cu care am facut schimb de linii. Pana aci toate bune si frumoase avand in vedere ca are card local(Cyfra+) si mi-a trimis si linia G. Problema e ca dupa ce ma conectez(pornesc dreamul din standby) la vreo 20-30 min. individul trece pe OFF. La inceput am crezut ca mi-a sters linia dar am observat ca la conectare sau dupa scanarea unui satelit nou apare ca si conectat. Intrebarea mea este : de poate programa din G-box ca dupa o perioada de timp un peer sa poata fi deconectat de la server?
    O alta intrebare : am vazut ca anumiti peers de la mine au un anumit nunar de carduri(totale), si ca acest numar variaza tot timpul de la valori mari la valori mici . Care este cauza acesti variatii ?
    A mai vazut o situatie cand anumiti peers schima culoarea de pe albastru pe galben, cum se realizeaza aceasta trecere(adica raman fara nicio linie? sau exista vreo setare sa iei fara sa dai mai departe?)

    Multumesc
    Pai eu cred ca omul nu are nicio vina. Cred ca folosesti gbox versiune diferita de 21b ai mai mult de 10-15 peers si incepe sa-ti faca figuri.
    Unele box-id-uri poti sa le primesti de la mai multe linii, unii isi mai opersc dreamul iar numarul de carduri/linie variaza in functie de multe considerente(timp de raspuns etc) ,daca unele linii se transofrma din verde-albastru in galben, asta se poate datora atingerii numarului maxim de cards/provider setat de X din cwshare.
    In functie de nr. de linii pe care le gestioneaza gbox-ul se stabilizeaza intr-un interval de timp direct proportional cu nr. acestora.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Nu ne-ai spus ce era mai important : ce versiune de gbox ai ?
    Mie imi arata in DSC versiunea 2.0 b la G-box. Am pana acum 14 peers. Au fost cazuri cand imi aratau activi 12 . Deci banuiesc ca suporta mai multi de 10.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba cu 2.1B E mult mai stabil .

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Daca are setat si newcs vede si 2.0 si altceva....2.1 , 2.25...
    eu asa am la gbox+newcs...."vad" un 2.0 cu toate ca folosesc 2.1b...
    de fapt asa interpreteaza programul..cs2-ul ca un 2.0...de asta vede el 2.0....ot 2
    valabil si cu combinatia cu mgcamd...t0t asa "se vede"
    Am gbox+MGCAMD
    Cum fac sa trec la 2.1b si sa nu-mi pierd setarile?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimbi doar fisierul gbox din /var/bin Executabilul adica . Il schimbi si pui nume identic cu cel vechi pentru a nu mai fi nevoie sa modifici si scriptul de pornire. Vezi ca sunt cateva versiuni de gbox pe la rdi-dreambox.com .... Ai de unde alege si proba .

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Schimbi doar fisierul gbox din /var/bin Executabilul adica . Il schimbi si pui nume identic cu cel vechi pentru a nu mai fi nevoie sa modifici si scriptul de pornire. Vezi ca sunt cateva versiuni de gbox pe la rdi-dreambox.com .... Ai de unde alege si proba .
    si nu uita sa-l faci executabil.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Schimbi doar fisierul gbox din /var/bin Executabilul adica . Il schimbi si pui nume identic cu cel vechi pentru a nu mai fi nevoie sa modifici si scriptul de pornire. Vezi ca sunt cateva versiuni de gbox pe la rdi-dreambox.com .... Ai de unde alege si proba .
    Cine-mi da un link pt .gbox 2.1b ?
    Va rog.
    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi pe rdi-dreambox.com ...

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Vezi pe rdi-dreambox.com ...
    Nu gasesc decat 2.1c, 3.01 .Am gasit 2.1b ,dar scrie ca e pentru TWD Images.L-am copiat pe asta cu Mozilla si am inlocuit executabilul gbox si i-am dat atribut 755 am restartat boxul dar tot 2.0b imi indica in Gbox share control. Sa pun 1c sau 3.01 ? sau ce sa fac?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta o arhiva "box.rar" daca imi aduc bine aminte..
    contine si pmthelper

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Nu gasesc decat 2.1c, 3.01 .Am gasit 2.1b ,dar scrie ca e pentru TWD Images.L-am copiat pe asta cu Mozilla si am inlocuit executabilul gbox si i-am dat atribut 755 am restartat boxul dar tot 2.0b imi indica in Gbox share control. Sa pun 1c sau 3.01 ? sau ce sa fac?
    http://rapidshare.com/files/106472225/gbox2.1b.rar.html
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Mie imi arata in DSC versiunea 2.0 b la G-box. Am pana acum 14 peers. Au fost cazuri cand imi aratau activi 12 . Deci banuiesc ca suporta mai multi de 10.
    Ai pe dracu 2.0B !
    Eu ti-am pus acolo gbox+mgcamd!
    Asa deci pentru interesul tau ai gbox2.1b si mgcamd 1.29a, ceea ce vezi tu acolo 2.0B e identul mgcamd-ului.
    Esti chiar culmea nimic nu pricepi si nici nu vrei sa inveti.
    Skystar ti l-am setat, gbox ti-am setat ... se pare ca tu vrei chiar totul de-a gata, nu ai de gand sa citesti nimic sa mai evoluezi.
    Sorry pentru tonul asta dar ajungi sa ma disperi cu intrebarile astea aiurea.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Ai pe dracu 2.0B !
    Eu ti-am pus acolo gbox+mgcamd!
    Asa deci pentru interesul tau ai gbox2.1b si mgcamd 1.29a, ceea ce vezi tu acolo 2.0B e identul mgcamd-ului.
    Esti chiar culmea nimic nu pricepi si nici nu vrei sa inveti.
    Skystar ti l-am setat, gbox ti-am setat ... se pare ca tu vrei chiar totul de-a gata, nu ai de gand sa citesti nimic sa mai evoluezi.
    Sorry pentru tonul asta dar ajungi sa ma disperi cu intrebarile astea aiurea.
    OK, boss !
    Meritale tale sunt incontestabile, jos palaria.
    Mai explica-mi atunci in ce meniu sa intru sa vad ce varianta de g-box am acum, deoarece contrar spuselor tale incerc sa evoluez si conform altor indicatii de mai sus am schimbat executabilul in G-box cu o varianta gasita pe RDI-dreambox.
    Scuze inca odata, daca te-am enervat si n-am sa te mai deranjez nici pe messenger.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top