Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default Da Vinci a fost reparat

    Datorita faptului ca am trimis un Echosmart la DaVinici learning,baietii au vazut unde era buba si au descoperit ca un descriptor DVB nu era in regula.Acum e OK.Cheia Biss este cea pe care o stiti,subtitrare in limba romana(ron) si canalul 2 de sunet este cel original.Canalul 1 este in poloneza.
    Am primit multumiri de la canalul Da Vinci ca i-am ajutat.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Is "maaari" profesionisti , dupa cum se vede ....

  3. #3
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge acu? nu am verificat

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iote.Poza facuta acu o juma de ora
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai o bila alba !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default DaVinici learning

    Pe ce satelit si ce frecventä?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu deschide Da Vinci. (Echosmart 791).
    Cipy

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default kaon

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Iote.Poza facuta acu o juma de ora
    dar pe Kaon merge?

  9. #9
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Kaon merge dar fara subtitrare.Daca ai soft care stie subtitrare DVB merge.
    @sonovi
    12715 H,SR 3330 fec 3/4 satelit Sirius 4,poz.4,8 gr.Est
    Cheia nu o dau ca ma bat baietii de la DaVinci
    @cipy_1982
    Vezi sa ai cheia de Da Vinci
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #10
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Is "maaari" profesionisti , dupa cum se vede ....
    Vina e a celor de la Tandberg care au uitat de nustiu ce descriptor DVB
    Oricum Da Vinci nu se ridica singuri la satelit.Ei sunt ridicati de:
    http://www.smartcast.de/
    P.S.
    Eu am vorbit la telefon cu ala de are moaca pe pagina principala in stanga jos
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default echo

    Quote Originally Posted by cipy_1982 View Post
    La mine nu deschide Da Vinci. (Echosmart 791).
    merge pe echosmart 100% . sa nu ne impacam niciodata!

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Vina e a celor de la Tandberg care au uitat de nustiu ce descriptor DVB
    Oricum Da Vinci nu se ridica singuri la satelit.Ei sunt ridicati de:
    http://www.smartcast.de/
    P.S.
    Eu am vorbit la telefon cu ala de are moaca pe pagina principala in stanga jos
    asta dupa ce m-am chinuit o juma de zi.trebuie sa dea aia la beroace....
    boy2good

  13. #13
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Pe Globo-Opticum merge fara probleme , daca ai softcamul complet .... !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top