Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar hd question

    am si eu o intrebare: folosind altdvb sau progdvb si avand link 70%, quality 100% sa mi se vada imaginea cu artefacte si interuperi?!

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, n`ar trebui.
    Mai umbla pe la codecuri.Daca ai pachete de codecuri sterge`le!Daca nu vrea si nu vrea, atunci incearca cu windows pe curat.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    Nu, n`ar trebui.
    Mai umbla pe la codecuri.Daca ai pachete de codecuri sterge`le!Daca nu vrea si nu vrea, atunci incearca cu windows pe curat.
    ok, ms de raspuns

    am tot incercat cu codec-ul elecard, nero mpeg 2 decoder, ffdshow, ala original de la windows, cyberlink ... nici nu stiu cu care sa mai incerc

    o sa incerc sa imi reistalez windows-ul dar asta cam e bataie de cap momentan ...

    nu are cum sa fie de la placa nu? cum transmite stream-ul ma gandesc

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by asterixmic View Post
    ok, ms de raspuns

    am tot incercat cu codec-ul elecard, nero mpeg 2 decoder, ffdshow, ala original de la windows, cyberlink ... nici nu stiu cu care sa mai incerc

    o sa incerc sa imi reistalez windows-ul dar asta cam e bataie de cap momentan ...

    nu are cum sa fie de la placa nu? cum transmite stream-ul ma gandesc
    PAi ai constant levelu la semnal si quality?Daca da, nu prea are cum sa fie de la streamu` placii.Pe FTA se gripeaza sau pe cele criptate?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    PAi ai constant levelu la semnal si quality?Daca da, nu prea are cum sa fie de la streamu` placii.Pe FTA se gripeaza sau pe cele criptate?
    da, sunt constante
    si face la fel si pe FTA si pe alea gripate (cu aplicatia de la technisat pot sa vad doar cele FTA oricum)

    am instalat nvidia purevideo si la setarile codecului imi arata in timp real bandwidth-ul video si asta tot scade si creste ... sa fie asta probelma?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Eu cred ca, calculatoru tau e varza, adica windwosu. Ia zi ce ace mega codecs ai instalat pe acolo?
    none whatsoever

    pt HD: bsplayer + coreavc + ac3filter
    pt restul: VLC

    o sa iau pana la urma sa pun un hard mic sa instalez un XP banal sa vad daca tot asa face ca sa testez placa .... buba este ca daca imi merge pe 32 biti si nu pe 64 e naspa

    momentan am vista x64 si teoretic am drivere de le technotrend pt placa (pe site-ul techisat sunt doar de 32 biti chiar daca zic ca au si de 64) .... si da, am nevoie de un sistem de 64 biti din cauza ca am 4 GB memorie
    Last edited by asterixmic; 9th April 2008 at 01:24.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Si asta pe 32 de biti un XP se ineaca in prea multa memorie? Intreb si eu ca nu am testat niciodata sa vad daca merge sau nu. Sau care e argumentul pentru care zici ca iti trebe pe 64 biti si nu pe 32 ca ai 4 Gb memorie. Da apropo ce faci cu atata memorie?
    problema e ca win XP sa Vista pe 32 nu vede 4 Gb memorie ci doar 3 sau 3,2 sau 3,5 Gb
    si adevarul e ca win XP pe 64 se misca mult mai bine ca pe 32

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa este, OS pe 32 biti nu vede 4 GB memorie si in acelasi timp driverele optimizate pentru 64 biti chiar fac minuni (spor de performanta clar vizibil, daca ai hardware pt 64 biti)

    revenind la placa : am instalat pe un hdd separat un XP sp2 si merge fara probleme, ceea ce ma duce la concluzia ca este problema driverelor ... cei de la techinsat nu mi-au raspuns cu toate ca le-am dat 2 mail-uri ....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    incearca si cu un XP pe 64 daca ai. eu inclin sa cred ca problema vine de altundeva nu de la driverele placii ss hd. poate de la video, poate codecurile nu functioneaza bine pe 64 biti. daca ai semnal nu cred ca e de la placa.
    Corect! Pe 64 de biti n`am reusit sa fac nici o aplicatie dvb alternativa sa mearga k lumea.Incearca pe 32 de biti ca sa fii sigur.
    Intr-o vreme aveam instalate 2 sisteme de operare, unul exclusiv pt ss2, decat drivere , codecuri , browser de net si client de torrent.Asta asa ca sa`ti valorifici cei 4 gb de memorie sub os`u pe 64 de biti, la mine insa nu e cazul.

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Un pic in afara topicului dar am si eu o intrebare.Cu SkyStar HD vad pe Astra canalele HD, dar pe Hellasat2 pe freg.12718H 7720 34,am numai sunet,folosesc Ciberlynk 7.3 cu AltDVB 2.2.Vreo sugestie(rog SalMAN,Stylus).MULTUMESC
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    eu personal nu am cum sa ajung cu antena pana acolo, deci nu stiu ce sa iti zic. acum m-am uitat si am vazut ca programul nu e codat, cyberlink ar trebui sa stie inclusiv 1080p, deci nu stiu ce sa zic. ai o placa care stie acc hardware? incarca si cu core si vezi. nu in ultimul rand verifica si pid-ul video daca e corect sau nu.
    Stylus, dupa cat vezi am o placa performanta ,problema e cu ca nu imi seteaza altdvb tot ce e legat de piduri iar manual cand le pun lucreaza 2 minute si imi arunca pc la reset.Am numai driverele de la technisat.e-8800gtx la 712mgb.Ma gandesc ca 7720 e prea mic poate!Am si hyper tread.bifat.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Error ALTDVB

    Mai am o intrbare,cand deschid altdvb la tps dupa 2 min. se opreste si imi apare Error in DvbEngine_Free() in continuare imi apare urmatorul mesaj, Access violation at address 7C918FEA in module 'ntdll.dll'.Write to address 00000010.Cunoaste cineva sa ma ajute sa scap de acest error?Multumesc.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kenntos View Post
    Mai am o intrbare,cand deschid altdvb la tps dupa 2 min. se opreste si imi apare Error in DvbEngine_Free() in continuare imi apare urmatorul mesaj, Access violation at address 7C918FEA in module 'ntdll.dll'.Write to address 00000010.Cunoaste cineva sa ma ajute sa scap de acest error?Multumesc.
    Verifica cate frameuri ai in render - daca sunt sub 20 ai o problema de codecuri -
    Oricum de cand am trecut la dvbviewer am scapat de toate problemele

  14. #14
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu View Post
    Verifica cate frameuri ai in render - daca sunt sub 20 ai o problema de codecuri -
    Oricum de cand am trecut la dvbviewer am scapat de toate problemele
    Scuze Nfsu cum verific framer in render,unde ma duc sa verific ,folosesc codecurile ale progamului altdvb si cyberlink pentru HD,pentru sunet am AC3 si pentru video mixing render 7.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Si dvbviewer mai are probleme, catgeodata se sacadeaza imaginea urat de tot si sunetul merge in continuare. Problema e si pe forumul lor oficial. Eu am scapat de toate problemele si am trecut pe LINUX. Ai subtitrare DVB merge chiar si in consola
    Stylus pot sa pun Linux dar sunt profan in privinta lui,iar cu Dvbviewer cu care am lucrat un timp (Pro),cu unul spart,mi-a fost greu cu pluginurile.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top