Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox 2.2F PPC 180&142 mod

    Lee la rom180 y rom142
    -Aumentado el limite de la X a 20 tarjetas ( X: { 14 } )
    -Aumentado el máximo de tarjetas a 2048

    Parece que la tarjeta no recibe las emms, asi que eso queda pendiente para una futura version.
    Se recomienda, ya que no van bien las emms, poner el parametro A con el valor 00 para evitar posibles cuelgues


    http://rapidshare.de/files/39025621/...2_mod.rar.html

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta nu este versiunea de 1 aprilie ?
    paraca asa zice în txt



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nova versão do Emulador Gbox a publico.

    Gbox 2.2f (Rom 180& 142):
    http://www.dragteam.info/forum/showthread.php?t=33385

    DragTeam
    Research & Development


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ce face in plus , asta e intrebarea?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by h_o_maus View Post
    Pe langa faptul ca esti prost mai ai si ORBUL gainii : "rom180"


    Alo junior-ul Azi nu teai spalat pe dinti de ce vorbesti asa murdar



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce imi miroase mie id-u lu asta , cu al unuia care ma copiaza?
    " h_o_maus
    Instant Messaging
    Send a message via Yahoo to h_o_maus sinangel_sugaretu"

    puisor sa stii ca copycat-urile , sunt numai copy , orijinalul tat orijinal ramane:P)

    ai vrea sa fi facut in viatza ta cat am facut io referitor la gbox:P)
    dar sa nu deviem ca n-am chef de fraieri ce se dau mari pe spatele meu
    versiunea asta e chiar de 1 aprilie si e chiar varza, nu cred sa mai apara gbox, e un proiect renuntat.niciuna din versiuni in afara de 2.1b se pare ca in ziua de azi nu mai face fatza.

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    E primul Gbox ROM 142/180 care nu se blocheaza pe carduri Conax . Testat de mine cu doua locale (Conax si Via), merge stabil (deocamdata). Il las asa cateva zile sa vad cum se comporta. Varianta raportata este intradevar 2.2F! Cei care aveti linii schimbate cu mine spuneti-mi daca e ceva in neregula la voi.

    Asta e logu' de pornire:

    [email protected]:~# gbox &
    [email protected]:~# starting now
    found cpuinfo TB04xxx

    gbox 2.2F/Mod r180&142(Abr 1 2008, 18:20:00)
    Logger init for IP: 192.168.010.134 on port 8017
    Seasonport=0 speed=9600
    gbox 2.2F/Mod r180&142(Abr 1 2008, 18:20:00)
    could not open /var/keys/******
    could not open /var/keys/seca
    could not open /var/keys/via
    could not open /var/keys/nagra
    could not open /var/keys/conax
    could not open /var/keys/crypto
    knowns.ini file not found
    enx_conf = 1 ; reset on zap=0
    Connecting to 192.168.10.104[192.168.10.104]:80
    wget: server returned error 204: HTTP/1.1 204 No Content
    Connecting to 192.168.10.104[192.168.10.104]:80
    wget: server returned error 204: HTTP/1.1 204 No Content

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca se misca foarte bine.
    Din toate versiunile asta se pare ca e cel mai fiabil (conditia esentiala fiind X: { 0E } ).
    Spun cel mai fiabil deoarece nu s-a blocat deloc mutand pe diverse sisteme de codare (vb lui satwien - nu s-a blocat nici macar pe connax).
    Din ce se observa pana acum ar fi o versiune foarte reusita.

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Se pare ca se misca foarte bine.
    Din toate versiunile asta se pare ca e cel mai fiabil (conditia esentiala fiind X: { 0E } ).
    Spun cel mai fiabil deoarece nu s-a blocat deloc mutand pe diverse sisteme de codare (vb lui satwien - nu s-a blocat nici macar pe connax).
    Din ce se observa pana acum ar fi o versiune foarte reusita.
    La mine merge cel mult X=0D cu I=2. Daca urc la mai multe carduri, se blocheaza la fel ca celelalte versiuni anterioare.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e, se pare ca nu merge cu carduri multe, cu o configuratie cu care 2.1b merge perfect, asta se intampla la cateva secunde dupa pornire:


  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cu 211 linii, I:{ 02 } si X: { 0E } merge perfect doar ca nu arata in ptest skin de la cine decodeaza dar de mers merge perfect fara nici o problema (si am butonat pe toate sistemele de codare).

    Chestia ciudata e cand scad X, daca pun X: { 0A } nu mai merge!

  12. #12
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am pus si eu. Observ ca marge bine deocamdata. Am lasat X asa cum era egal cu 5. Sa vedem cum se comporta.

  13. #13
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O prima problema
    -am un card pus in newcs si legat la gbox prin cs2gbox, in cwshare are g line. evident timpul de raspuns e mai bun decat al oricarui card din exterior dar versiunea asta pleaca pe share.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima problema a aparut dupa 9 ore de functionare.
    S-a blocat si nu mai merge decat cu restart. O alta problema ar fi numarul de linii D nu a vrut sa incarce mai mult de 150 de linii nici de-al drecu.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de mers merge...l-am incercat si eu cu X=0A..dar nagra 3 stie sa decodeze

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top