Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se foloseste skynet

    Salutare

    Cum se foloseste skynet pe 7 est sau pe alt satelit ca ma chinui de 2 ore cu el.

    Iar in topicul cu skynet nu prea am gasit "cam cum".

  2. #2
    alindaniela
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ai nevoie de prog dvb si de skynet versiune mai noua care o gasesti pe forum.
    In fisierul .ini sa nu fie setat decat un sg satelit cu frecventa respectiva si pidurile corespunzatoare.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    VALCEA
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa ai setat un singur provider in skynet.ini
    trebuie sa nu mai activ setup 4pc
    trebuie sa ai in directorul skynet trei subdirectoare
    1.incomplete
    2.ok
    3.temp
    uite mai jos configuratia fisierului skynet.ini pt. eutelsat w3 de la 7est


    no_crc32=1
    #no_scan=1
    #regex.txt=regex.micro

    # window
    wx=0
    wy=0
    ww=600
    wh=450

    maximize=0
    refresh=100

    font=courier
    font_size=16
    processor=0

    xfont=-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-cp1251

    # files
    incomplete_min_size=10M
    incomplete_%=95

    #http=0
    #nntp=0

    # tcp/ip
    mss=1500
    tcp_timeout=300000
    tcp_window=1M
    tcp_buffer=32K

    timeout_100k = 500
    timeout_500k = 1000
    timeout_1m = 2000
    timeout_5m = 4000
    timeout_10m = 8000
    timeout_50m = 16000
    timeout_100m = 32000
    timeout_500m = 64000
    p2p_add = 6000

    # disk
    name_format=p_m_d_s_c.E
    # P - pid hex
    # p - pid dec
    # M - mac
    # m - lower case mac
    # D - destination addr hex
    # d - destination addr dec
    # S - source addr hex
    # s - source addr dec
    # C - counter hex
    # c - counter dec
    # R - real name (if known)
    # E - extension
    # N - size

    incomplete=incomplete
    temp=temp
    ok=ok

    cache_max_block=128k
    cache_scan=2000
    cache_flush=10000


    #ss1=1
    #ss1_mac_filter=00D0

    #dream_ip=127.0.0.1
    #dream_port=31339


    # tuner
    lnb=9750000,10600000,11700000

    #diseqc=POSITION_B
    #diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_B,OPTION_B

    # LOW_BAND HIGH_BAND
    # VERTICAL HORIZONTAL
    # POSITION_A POSITION_B
    # OPTION_A OPTION_B


    # -- 7e --

    # OpenSky
    #tuner=11262000 H 27500000 A
    #pids=3001 3010 3011 3012 3013 3021 3022

    # OpenSky
    tuner=11449000 V 27500000 A
    pids=2401 3010 3011 3012 3013 3021 3023 785 786 1556 2004 2010

    # Evolve
    #tuner=11554000 H 27500000 A
    #pids=1327

    # ?
    #tuner=11679000,H,30031000,A
    #pids=2312

  4. #4
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru inceput...

    Preferabil sa folosesti la inceput varianta skynet 0.85. Eu am incercat programul deja impachetat si care functioneaza independent de Progdvb. Cauta si pa alte situri. Varianta 0.85 are si modulul pentru Prog dvb, si te intreaba la instalare daca vrei acest lucru. In plus setarea providerului se face foarte usor folosind Ednet, care se gaseste tot in program, cu ajutorul Ednet poti introduce noi provideri si noi piduri pentru cei doriti. Programul merge beton pe 7Est, mai ales 11449. Succes!

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este tare de tot, daca vrei sa faci infarct in periaoda urmatoare
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Ouch

    Am intrebat cum se foloseste nu cum se seteaza.

    Ca eu il incarc si nu face nimic altceva decat sa imi arate sus cum incarca nu stiu ce.

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deciprimul rand daca il ai in modules la progdvb mergi fixezi antena pe Eut.W3 cauti intre programele afisate de prog (cele cu discheta verde) opensky(sunt doua pe frecv.11449 si 11262)si dai click pe unul din ele(11449 este mai bun semnalul) dupa care mergin in root progdvb si deschizi skynet ini (o sa-ti apara ceva de genul afisat mai sus) scoti din fata frecventei si a pidurilor precum si a opensky, semnul #(il stergi de acolo si salvezi. Dupa care te duci in progdvb-ul descihizi din bara de sus modules si acolo ai sa gasesti skynet,click se deschide si ai sa vezi diferite miscari cu rosu verde etc. vezi ca trebuie sa ai facute niste foldere temp si ok intr-un folder inet (poti alege in ini locul unde vrei sa salvezi ce vine de sus). Acolo se duc fisierele care vin de sus. Cand deschizi skynet apesi tasta G si de acolo mergi cu sagetile pe tipurile de fisiere si selectezi sau deselectezi ce vrei si marimea la care vrei sa-ti vina(cu plusul sau minusul). skynetul il installezi in root dir. in folderul progdvb/modules sper ca ai inteles ceva
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Pana

    Pana aici OK dar daca apas pe G imi imparte ecranul in doua si in stanga imi arata ca incarca ceva dar in dreapta nu imi arata nimic.

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar cam trebui sa-ti arate o lista cu diferite tipuri de fisiere efa,zip,rar,video,mp3 etc... poate ca ai ales o versiune aiurea incearca si alte versiuni si vei vedea ca o sa mearga,insa mare lucru nu vine.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    America
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!
    Cauta pe net Skynetix 0.11 si va functiona. Nu trebuie modificat nimic skynet.ini! Nu este dependent de ProgDVB. Nu-mi amintesc bine adresa dar cred ca este www.dvbskystar.com!
    ASTRA 19.2E, HOTBIRD 13E

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    America
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am adus aminte! Adresa este www.dvbskystar.com/down_data
    ASTRA 19.2E, HOTBIRD 13E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se foloseste telecomanda TS 35?
    By Rely in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th August 2005, 23:57
  2. Foloseste cineva Strong DM2100? (montura H-H)
    By Merlin in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 2nd July 2005, 00:37
  3. Ce fel de codare foloseste DigiTV ?
    By vasile in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 11th March 2005, 08:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top