Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: sky italia hd

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Pe Hotbird, la frecventa de 11996 MHz, pol. V, SR 27500 kSym/s, acum cateva zile a fost schimbat FEC-ul din 2/3 la 3/4 Schimba FEC-ul si rescaneaza, ar trebui sa mearga.

    Nu pot prinde canale HD, dar chiar ieri si alaltaieri mi-am rescanat intreg Hotbird-ul sa reinnoiesc lista de canale si am vazut particularitatea asta



    BAV

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Nu reusesc sa gasesc semnal pe transpoderu de la sky italia HD. Dupa spot ar trebui sa fie, iar alte canale cu acelasi FEC am gasit. Care e smecheria? Despre frecventa asta e vorba 11996 V SR 27500 FEC 2/3. Folosesc o placa TT DVB-S2 3200
    scaneaza si 11355 Qpsk

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus: referitor la discutia noastra de ieri:
    1. am semnal util pe TP-ul SKY IT HD (dar nu am acces)
    2. Placa mea S2-3200 "prinde" tpurile DVB-S2 modulate 8PSK, de exemplu Euro HD5 pe 7 grade E:
    http://www.tigercomp.ro/~ifuley/dvb-s2-8psk.jpg (din pacate pluginul Femon nu este compatibil cu driver-ul DVB-S2, asa ca indicatorul de nivel semnal nu functioneaza corect).
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Nu reusesc sa gasesc semnal pe transpoderu de la sky italia HD. Dupa spot ar trebui sa fie, iar alte canale cu acelasi FEC am gasit. Care e smecheria? Despre frecventa asta e vorba 11996 V SR 27500 FEC 2/3. Folosesc o placa TT DVB-S2 3200
    Folosesc de obicei listele de Tp downloadate de pe kingofsat.net si am avut aceeasi probleme: nici un canal pe frecventa 11996.M-am uitat la listele mai vechi care se instalau odata cu alt dvb si am vazut ca tp emise in Dvb-s2 pe astra (fostele sat1, pro7 si anixe)apareau in lista cu 0 ,2 in coada:

    Ex : 66=11996,V,27500,0,2 ;SkyItalia HD

    Am scanat dupa ce am editat lista si le-a vazut.Nu stiu daca la DVB viewer merge.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la scanare cu transedit (utilitar dvbviewer)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top