Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: AU card Focus

  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default AU card Focus

    Ma intrebase cineva acum cateva zile pe mess ceva si nu mai stiu cine, asa ca pun raspunsul aici, poate foloseste si altora:

    Cardul Focus (modelul nou, cel alb cu rosu) face AU cu Gbox 2.1b (fara patch) pe canalul Focus sau TVR1. Nu face AU cu 2.25. Testat de mine in seara asta.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..Dar cardul de boom nu l-ai testat? ? face?

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acelasi card face AU cu evocamd_2.17 (in combinatie cu newcs), testat de mine azi cu succes
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare!

    Am card focus ALB!
    Mai vechi probabil!
    Daca il pun pe TVR 1 in DREAMBOX si reincarc CARDUL face update?
    Cineva a facut?
    MULTUMIRI penrtu raspuns

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    Am card focus ALB!
    Mai vechi probabil!
    Daca il pun pe TVR 1 in DREAMBOX si reincarc CARDUL face update?
    Cineva a facut?
    MULTUMIRI penrtu raspuns
    merge fara probleme ! testat si cu cccam 2.0.11


  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default yes

    multumesc pentru raspuns
    si promptitudine

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie , acum in ianuarie nu a vrut sa faca pe tvr1. Am stat 10 min. pe tvr si nu a facut. Am dat pe HBO si a facut update in cateva secunde. Cccam2.0.9

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se pare ca in ianuarie au mers pe toate canalele, era necesara o simpla comutare de pe un canal pe altul. Eu nu mai stiu pe ce canal eram dar l-am gasit cu AU la zi, pe cccam 2.0.11.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A doua luna cand pe dm 800 nu vrea sa faca AU,am cccam 2.0.11.Am scos dreamul 500 de dupa un dulap am pus repede gboxul caci era ultima imagine pe dm 500 tot cccam si a facut AU in cateva secunde cu toate ca nu aveam nici un peer online in gbox,nici macar nu a trebuit sa umblu in router sa modific porturile pur si simplu am bagat cartela focus in dm 500 si am dat pe tvr1,apoi am scos-o si am pus-o in dm 800 si e ok? Oare de ce la mine nu face Au pe dm 800 cu cccam ?

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul meu a facut update instantaneu in acesta dimineata cu Cccam 2.0.11 cand am ajuns pe primul canal Focus(probabil TVR 1).

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Cardul meu a facut update instantaneu in acesta dimineata cu Cccam 2.0.11 cand am ajuns pe primul canal Focus(probabil TVR 1).

    Si la mine a facut AU pe Antena 1 (dar cred ca merge pe orice) in 15-20 sec cu Cccam 2.0.11 .
    Ma sunt si alte carduri care se comporta asa ? Ma refer la alti prov.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citind dimineata thread-ul mi-am zis: hai sa verific si eu.
    Din seara precedenta ramasesem pe un canal al altui provider de pe 1W, cardul facuse AU inainte de a muta pe Focus.( cu CCcam 2.0.9 )




  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu View Post
    Si la mine a facut AU pe Antena 1 (dar cred ca merge pe orice) in 15-20 sec cu Cccam 2.0.11 .
    Ma sunt si alte carduri care se comporta asa ? Ma refer la alti prov.
    si cardul max e ok cu cccam 2.0.11...................

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine este a doua luna cind nu vrea sa faca AU cu cccam 2.0.11 .Daca as alege combinatia cccam2.011/newcs 1.62 as putea rezolva problema AU ?

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    La mine este a doua luna cind nu vrea sa faca AU cu cccam 2.0.11 .Daca as alege combinatia cccam2.011/newcs 1.62 as putea rezolva problema AU ?
    se pare ca ai acelasi model de card ca si mine,aceiasi problema am avut-o si eu,cu CCcam 2011 nu face AU dar cu cccam2.011/newcs 1.62 merge de rupe,e a treia luna cand face AU pe o astfel de combinatie!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top