Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Parca as fi ciumat ......

    Nu stiu ce se intampla, parca as fi ciumat, nu reuseste nimeni sa-mi porneasca G-box-ul si mai nou cccam-ul desi au incercat mai multi useri de pe acest forum pe mai multe cai: teamviewer, messenger, telefon, etc. Am oferte pentru linii(cu toate ca deocamdata nu am ce oferi, DIGI e la tara la maica-mea) si nu pot porni nimic(inafara de ce merge cu key publice). As fi vrut sa vad numai ca merge, sa vad si eu cum e sistemul asta de sharing si care-i marea diferenta intre SS2 si dreambox(deocamdata la momentul de fata, la mine, SS2 "vede" mai multe canale TV decat dreamul).
    Raman totusi cu speranta ca se va gasi cineva sa-mi vina de hac si sa pot intra si eu in sistem si macar numai pentru o zi-doua.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Nu stiu ce se intampla, parca as fi ciumat, nu reuseste nimeni sa-mi porneasca G-box-ul si mai nou cccam-ul desi au incercat mai multi useri de pe acest forum pe mai multe cai: teamviewer, messenger, telefon, etc. Am oferte pentru linii(cu toate ca deocamdata nu am ce oferi, DIGI e la tara la maica-mea) si nu pot porni nimic(inafara de ce merge cu key publice). As fi vrut sa vad numai ca merge, sa vad si eu cum e sistemul asta de sharing si care-i marea diferenta intre SS2 si dreambox(deocamdata la momentul de fata, la mine, SS2 "vede" mai multe canale TV decat dreamul).
    Raman totusi cu speranta ca se va gasi cineva sa-mi vina de hac si sa pot intra si eu in sistem si macar numai pentru o zi-doua.

    Multumesc
    vezi ca ti-am trimis pm.

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai da si tu detalii:ce router ai par exampleDaca nu ti se conecteaza la net gbox prin router,incearca ,pentru a vedea daca routerul "e de vina" sa iei un gbox pentru windows in care pui cwshare-ul tau cu linii.Apoi porneste-l de pe PC si vezi daca se conecteaza.daca merge inseamna ca e de la router.De asemenea si in gbox.cfg trebuie sa faci mici setari de IP.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Pai da si tu detalii:ce router ai par exampleDaca nu ti se conecteaza la net gbox prin router,incearca ,pentru a vedea daca routerul "e de vina" sa iei un gbox pentru windows in care pui cwshare-ul tau cu linii.Apoi porneste-l de pe PC si vezi daca se conecteaza.daca merge inseamna ca e de la router.De asemenea si in gbox.cfg trebuie sa faci mici setari de IP.
    Pt configurarea routerului am cerut informatii cu doua topicuri mai jos.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca folosesti si modem si rooter inseamna k rootezi de 2 ori ori folosesti modem ku switch ori dai modemul pe bridge si folosesti rooter ,deschizi porturi......
    Dreambox_82

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Concret, ce nu merge?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnilor,

    In sfarsit se pare ca a iesit soarele si pe strada mea.
    Si asta datorita unor useri pe cat de priceputi pe atat de modesti, de pe acest forum care total dezinteresati, patrunsi doar de "microbul satelitilor" si-au pierdut noptile ajutandu-ma sa-mi instalez CCCam-ul si G-box-ul. Am sa dau numele lor, desi nu stiu daca fac bine, dar merita acest lucru, si as vrea sa se stie ca eu de cate ori am postat pe acest forum ca am nevoie de ajutor, am primit.
    Deci cei dou maestrii sunt : first_zipper pentru CCCam si ovidiu_marius pentru G-box(si SS2).
    Nu in ultimul rand tin sa multumesc tuturor care s-au oferit sa ma ajute si care si-au manifestat dorinta de a-mi trimite linii, eu deocamdata neoferind nimic la schimb.

    Al D-vs.
    don Pedro
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top