Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Realitatea TV Italia / Realitatea TV Spania / Realitatea International

  Pina la sfirsitul acestui an, romanii din afara granitelor vor avea un canal de stiri construit special pentru ei. Realitatea International va emite, prin satelit, pentru toata diaspora autohtona, iar pentru realizarea acestui canal, trustul de presa investeste doua milioane de euro.

  Anul acesta insa, Realitatea International va incerca sa cistige mai ales cele trei milioane de romani care traiesc in Spania si Italia. De altfel, la Madrid si Roma, canalul a deschis deja statii de televiziune care vor produce programe locale zilnice, destinate comunitatilor romanesti. Ele vor primi acum si doi manageri speciali: Robert Turcescu va conduce Realitatea TV Spania, iar Andrei Gheorghe - Realitatea TV Italia.
  "Este vorba de ridicarea unui proiect incepind de la zero, iar eu am fost intotdeauna interesat de activitatile de pionierat. Sper ca proiectul Realitatea TV sa insemne pentru comunitatea celor aproape doua milioane de romani din Spania un cadou extraordinar si sansa de a mentine legatura cu Romania", spune Robert Turcescu despre aceasta schimbare. Andrei Gheorghe are de gind sa fie “un manager-jucator, in acelasi timp jurnalist, avind permanent in minte ca prin tot ceea ce facem acolo vom fi un alt fel de ambasada a Romaniei". Programele acestor doua statii vor fi difuzate de luni pina vineri, din studiourile amplasate in cele doua orase.

  Postul international de stiri va contine, in proportie de 70%, jurnale de stiri, care isi propun sa acopere, prin programele lor, toate marile comunitati romanesti din lume. Liliana Anghel, project manager Realitatea International, povesteste ideea acestui post: “Totul a inceput cu 1 decembrie, o data cu lansarea birourilor Realitatea TV la Roma, respectiv Madrid, actiune care a avut un mare impact asupra comunitatilor de romani din cele doua tari. In scurt timp, proiectul celor doua statii internationale a devenit Realitatea International”.

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Poate am norocul sa-l prind pe boul ala de Andrei Gheorghe pe la roma sa-i trag vre-o doua suturi in fund.Asa de bun venit in "diaspora". 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top