Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Configurare router pentru sharing

    Domnilor,
    As dori si eu sa incerc noi posibilitati pentru dream, adica sharingul. Am legat dreamul la net printr-un router Assus http://www.intend.ro/index.php?main_...oducts_id=7041 si nu stiu cum sa-l configurez , ce porturi trebuie deschise,ce setari trebuie facute, etc. Mentionez ca internet am de la UPC.
    Orice informatii sau link-uri sunt binevenite.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai tre sa ai "scule" pentru sharing. Ia legatura cu cei mai profi din domeniu si nu vei regreta. Numa ca tre sa ai si tu ce da la altii. Cat despre router, nu ai nici o documentatie de la el?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,
    As dori si eu sa incerc noi posibilitati pentru dream, adica sharingul. Am legat dreamul la net printr-un router Assus http://www.intend.ro/index.php?main_...oducts_id=7041 si nu stiu cum sa-l configurez , ce porturi trebuie deschise,ce setari trebuie facute, etc. Mentionez ca internet am de la UPC.
    Orice informatii sau link-uri sunt binevenite.

    Multumesc
    Ai aici tot ce trebuie pentru routerul tau: http://www.portforward.com/english/r...41/default.htm

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,
    As dori si eu sa incerc noi posibilitati pentru dream, adica sharingul. Am legat dreamul la net printr-un router Assus http://www.intend.ro/index.php?main_...oducts_id=7041 si nu stiu cum sa-l configurez , ce porturi trebuie deschise,ce setari trebuie facute, etc. Mentionez ca internet am de la UPC.
    Orice informatii sau link-uri sunt binevenite.

    Multumesc
    daca ai modem in casa nu-ti mai trebuie rooter faci port-forwarding din modem si desparti cablurile ku switch..
    Dreambox_82

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa-l sa foloseasca routerul, pare destul de bine dotat, are chiar si firewall!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mm7163 View Post
    Routerul e configurat pentru a merge in retea PC-ul si dreamul, pentru ce va rog in continuare sunt setarile pentru G-BOX si CCCAM.

    Un router configurat pt.Gbox poate merge si pe CCCAM daca este configurat pentru acesta, fara a sterge/modifica setarile pentru G-box ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da
    mai deskizi un port pt ccam, restul ramane la fel
    exemplu: 5566 gbox, deskizi udp pe ip intern pe care ai boxul
    12000 cccam, deskizi tcp pe acelasi ip intern
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-ti recomand sa folosesti simultan si gbox si cccam pentru share,pentru ca faci trafic destul de mare si risti sa fii scos de la share de ceilalti peeri.Foloseste,fie Gbox ,fie cccam.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Nu-ti recomand sa folosesti simultan si gbox si cccam pentru share,pentru ca faci trafic destul de mare si risti sa fii scos de la share de ceilalti peeri.Foloseste,fie Gbox ,fie cccam.
    OK.Nu aveam de gand sa le folosesc in paralel nici nu cred as putea pe un singur receptor.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    OK.Nu aveam de gand sa le folosesc in paralel nici nu cred as putea pe un singur receptor.
    Se poate dar nu merita.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  12. #12
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Ai aici tot ce trebuie pentru routerul tau: http://www.portforward.com/english/r...41/default.htm
    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Routerul e configurat pentru a merge in retea PC-ul si dreamul, pentru ce va rog in continuare sunt setarile pentru G-BOX si CCCAM.

    Un router configurat pt.Gbox poate merge si pe CCCAM daca este configurat pentru acesta, fara a sterge/modifica setarile pentru G-box ?
    @Satwien ti-a dat raspunsul. Deschide portul care il vrei pentru gbox, instaleaza gbox si pune linii D! Va merge!
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  13. #13
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omu a pus ce trebuie... acum asteapta alte indrumari...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    in Gorj..
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default deci?

    salut,

    am si eu o problema la care nu ma prea pricep:
    sa configurez routerul sa fac sharing cu dream,mentionez ca am net de la o firma locala pe baza de IP si MAC

    ip la router este 192.168.1.1
    ip la pc este 192.168.1.100
    ip la dream este 192.168.1.101

    routerul este un TP LINK TL-R402M si fdaca mai sunt necesare si alte informatii....am sa revin

    la inceput de drum dar... INSISTENT

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default So

    Quote Originally Posted by look2you22 View Post
    salut,

    am si eu o problema la care nu ma prea pricep:
    sa configurez routerul sa fac sharing cu dream,mentionez ca am net de la o firma locala pe baza de IP si MAC

    ip la router este 192.168.1.1
    ip la pc este 192.168.1.100
    ip la dream este 192.168.1.101

    routerul este un TP LINK TL-R402M si fdaca mai sunt necesare si alte informatii....am sa revin


    U...tre' sa ai acces la serverul retelei sa deskizi porturile sau sa verifici aici http://www.dyndns.com/support/tools/openport.html daca le ai deskise... Restul vine de le sine!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top