Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation FOCUS Renuntare - vreun patch pentru Kaon??

    Am un receptor KAON 100 de la focussat cumparat si as vrea sa-i pun un patch pt a prinde alte programe (acum am antena pe satelitul AMOS si pe Atlanticbird3)codate?
    Va rog sa-mi spuneti toti pasii care trebuie sa-i fac!(daca este posibil)
    multumesc

  2. #2
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by polis View Post
    Am un receptor KAON 100 de la focussat cumparat si as vrea sa-i pun un patch pt a prinde alte programe (acum am antena pe satelitul AMOS si pe Atlanticbird3)codate?
    Va rog sa-mi spuneti toti pasii care trebuie sa-i fac!(daca este posibil)
    multumesc
    cum sa nu chiar merge.. vezi si sky uk, canal digital nordic totul doar cu un up si niste key..

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    cum sa nu chiar merge.. vezi si sky uk, canal digital nordic totul doar cu un up si niste key..


    Si cum fac asta?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polis View Post
    Si cum fac asta?
    Vezi ca-i 1 aprilie si asta face misto de tine.... mut threadul la receptoare.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by polis View Post
    Si cum fac asta?
    man, ia-ti un receptor serios de vrei canale codate", iti recomand un dreambox 500 sau de ce nu un DM800 HD ca tot va fi la moda acum..

    succes in ret.. mai arunca si tu un ochi pe site-ul asta, pe urma spune ce idei mai ai...

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista undeva pe la receptoare kaon si un patch pentru focus. Nu mai stiu daca mai este...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti pune orice versiune soft avind acelasi indice de hard : 12.C1.A5 sau 12.c0.A5

    aici http://sat.us.pn/ gasesti tot ce trebuie ...loader + firmware.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faci asa :

    - de la http://sat.us.pn/ descarci : kup230 ( programul de update firmware ) , kke ( programul de update keys ) , firmware pentru 12.c0.a5 , keys.kke ( tabela de coduri actuale)
    - conectezi kaon cu PC cu un cablu null-modem
    - lansezi kup230 , tastezi BLANK si alegi fisierul 12.c0.a5
    - power/off urmar de power/on ...si stai cuminte pana scrie ca este gata
    - lansezi kke 1.5, keys kke , alegi fisierul keys.kke si enviar deco ! power off/power on ...
    - menu - system setup - 0000 - other settings - receiver lock - off

    exit-exit-exit ! si poti scana canalele favorite ...premiere tps sau gigi ...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Am rezolvat multumesc frumos tuturor pentru informatii!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top