Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Softcam Edit

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Softcam Edit

    Care ma lumineaza si pe mine si pe Dreamu' meu va rog?
    Tot incerc sa folosesc informatii de genul :
    "FreexTV1+2, XdreamTV & INXTC TV
    Irdeto2 Key 0626
    Key04: E91D3B2F6A8F1F8E53A192D55BB6C850 "
    dar, nu reusesc sa ma luminez deloc.
    Ce fac eu..spuneti-mi daca gresesc :
    1. editez softcamul cu Crimson Editor, ma duc la Irdeto2 si am creat asa ceva:
    "I 628 06 E9EB7E05F38EFDA2C9E13EDB70564EEF
    I 0626 04 E91D3B2F6A8F1F8E53A192D55BB6C850 FreexTV1+2, XdreamTV
    I 0628 01 B917F18C0D9399D19631C2BD9FC2D038 MCT "
    Mentionez ca linia a2-a, adica cea cu I 0626 nu o aveam, ci am facut-o eu dupa modelul de mai jos de la MCT care era deja.
    Gresesc eu undeva sau poate sa ma lamureasca cineva cum sa fac sa ma lumineze si pe mine?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ma faci sa inteleg , de fapt ce vrei sa faci , poate te ajut:P)
    vrei sa editezi un softcam sa iti bagi key?
    ia sofcamu pe desktop la tine, desfa-l cu notepad++ , baga key , resalveaza-l in dm.
    sau mai simplu , ia un softcam.key la zi si gata.
    key? nu postam:P , in schimb este aici in forum hacksat key downloader v8 plugin.
    da un search si tu.......
    sau mai bine zis explica-te

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca vrea sa vada chanel de Irdetto2
    dar nu mere cu mgcamd, a fost cand mergea cu mg1.29a
    pe crosat la dream_box_zone/emus am vazut evocamd216 fix Ird2, poate cu ala merge, dar pentru evocamd trebuie sa editezi Keylist.txt nu softcam.
    bafta


  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @doftoru : nu cred ca irdeto2 merge direct cu un emulator. din cate am auzit, merge doar daca legi emulatorul cu sbcl pe pc. @sinagel : pai @doftoru a scris clar ce vrea, ai probleme cu cititul ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @paturica_dinu ai uitat un "n" :P) si nu nu stiu citi intre randuri. citesc numa ce vad:P)
    aici e sectiune de dreambox si de sharing in cel mai fericit caz , nu de lectii de hackerism in ******. sau poate nu stiu io...:P)

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    aici e sectiune de dreambox
    nu stiu ce ai reusit tu sa intelegi din ce s-a scris mai sus , dar eu am explicat ca pe dreambox merge doar cu ajutorul sbcl de pe pc

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x

    Multumesc pt info dat...nu vroiam sa creez dispute. Sunt mai nou cu dreamu', si nu stiu exact ce si cum. Vroiam sa vad mai multe programe (nu ca nu mi-ar ajunge cate vad acuma...chiar si fara sharing si sunt suficiente) dar pur si simplu eram curios. Si tot vazand aceste key (eu folosesc chris40sat.com pt a-mi updata softcamul), care reprezentau in cazul nostru cheile pt freex am crezut ca pur si simplu editat softcam-ul si pus cheile o sa mearga. Ei....na mers...si vroiam sa stiu daca gresesc eu undeva...si pt asta am pus problema mea aici. Inteleg din ce ziceti ca am facut ce trebuia dar nu merge cu mgcamd - sau chiar deloc (eventual cu chestia aia care o zice paturica cu pc-ul, care ma cam depaseste si mi se pare cam complicata). In momentul de fata aceste programe nu merg decat cu share?!?
    p.s. exista pe undeva o lista cu ce se poate vedea fara sharing si cu ce cam? (in afara de ceea ce vad cand editez softcam-ul, pt ca nu intotdeauna ce scrie merge - de multe ori imi apare ca decodeaza, dar imaginea ramane neagra).
    Last edited by doftoru; 2nd April 2008 at 01:41.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default sexview

    si la sexview care e spilu? stie cineva?

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spilul este ca merge cu vPlug si face AU .
    adica PC cu SBCL si dreamboxul cu mgcamd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top