Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt transpondere pe care le prind si altele care nu-mi intra.
    Pe programele codate videoguard am level intre 30 si 60% si quality de la 0 pana la 65 la suta.Din pacate nu le vad.
    Vezi ca tre` sa-ti intre macar o parte din pachet, daca mie in Alexandria imi intra cu ofset de 1,15 m si lnb gold 0,2.Poate mai trebuie invartit putin lnbu`.

    Exemplu la mine :

    - tp 11836 , H, L=30%, Q = 60% , Q (ar fi cam la limita cind ploua sau bate vantu`, da` las ca nici acum nu`i senin) , sky sci-fi horor

    - tp 11604 , V, L= 60 %, Q = 60 %, sky premiere.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post

    ...nu reusesc sa prind deloc Sky UK, daca ma plimb pe satelitul Astra 28.2E am semnal 61%, dar calitate deloc.


    merci
    Dupa cum a intrebat eu am inteles ca il intereseaza tot pachetul Sky, d`aia i`am si raspuns asa. Normal ca sunt transpondere de pe Astra 2D (28.2E) ale BsB pe care nu le prindem in sud: 10862.00 H ;10876.00 V ;10921.00 H.Nu stiu daca cele de pe astra 2a care emit in HD se prind...

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    imi cer scuze pentru nestiinta mea si implicit pentru incurcatura pe care am provocat-o. Sincer sa fiu, am vrut sa spun pachetul Sky, dar in necunostinta mea am crezut ca sunt toate pe acelasi satelit.
    Ideea in care intrebam era ca imi doream sa accept o oferta de sharing din multele de pe net si acei oameni imi spuneau ca deblocheaza printre altele si Sky UK. Si ma intrebam daca m-ar ajuta cu ceva aceasta oferta a lor. Cam de aici a pornit intrebarea si va multumesc amandurora pt raspuns, presupun ca raspunsul final este ca nu se poate si ma refer aici la Sky HD, sau Sky Movies, sau Sky Sports, care ar fi cele mai de interes.
    Ceea ce vrei tu merge cu antena de 1.4 fara probleme. Probabil ca nu e bine reglata a ta.

  5. #5
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    no disrespect, dar de unde ai tras tu concluzia? si daca stii sigur asta, de ce nu-mi dai si niste detalii?
    plus de asta, antena mea e pusa pe bloc de unii care mi-au instalat-o, pana acum toti ceilalti sateliti merg fara problema, doar asta nu. bine, si nici Premiere HD nu se vede. Deci nu imi prea vine sa cred ca e de la reglaj antena...
    Pai stiu asta pentru ca stau si eu in Bucuresti, am o antena de 1.4 si pe dreambox am semnal arhisuficient pe sky action, cinema etc. Receiver HDnu am(mai astept 1 luna, doua dm800 ) dar am prieteni carora le merge foarte bine HD-ul in Bucuresti cu antena de 1.4. Chiar daca-ti merg ceilalti sateliti asta nu inseamna ca e bine reglata..mai spre est de 28.2 iti intra satelitii?

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    sincer, am incercat aseara si am dat peste 23.5 si a luat calitate de semnal 95%. nu stiu ce sa zic, dar din ce vad si eu alte threaduri, se zice ca din buc n-ar merge decat cu antena de 2.7m sau mai mare.. nu stiu acum ce sa zic, eu de aia am intrebat...
    cert e ca mie nu-mi merge si mi-as dori foarte tare sa mearga..
    Transponderele de pe astra 2D nu merg decat cu antene foarte mari http://www.lyngsat.com/astra2d.html

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    te referi la canale din pachetul sky uk?!? ar fi foarte tare...
    om, tu cre`ca faci o confuzie intre semnal si decriptare. Cu 1.1-1.2 sky uk intra tot in bucuresti fara sa te chinui la instalare mai ales ca fec-ul este 2/3 la tot sky-ul (bineinteles fara fascicolul din 2d pe care fara 2.2-2.5 nu`l mirosi decat in vestul extrem al tarii)
    Deci...ori tp-urile sunt adaugate gresit in lista receiverului tau ori n`ai nimerit corect pozitia, din 2 una pentru ca semnal este destul la 28.2 east. cat despre decriptare....in free cs mai rar sky dar nu imposibil, insa vezi ca pe eurobird sunt si niste canale bunicele si FTA. Sky-ul este intr`adevar unul din cele mai complete oferte din europa insa din pacate, nu si la calitatea streamului, majoritatea avand o medie de 2 mbit.
    cheers
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  8. #8
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine de ex cu o antena ofset de 1,9 si lnb de 0,2 am semnal pe receptoru original de sky in buc cam 80 semnal si 90 calitatea. 15m de cablu de la lnb la receptor.

    Si prind cam tot ce se poate din acest pachet.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top