Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default My Theatre + SS2

    Hi,
    deci eu am My Theatre 2.76 si pot prinde doar HotBird 13. Aceasta versiune a programului am gasit-o undeva ca "full"...dupa ce am instalat-o, avea deja plugin-urile instalate, si anume Yankse, MDFAUST si MDLoggen.
    Acum problema cu decodatul este ca merge tot in afara de Viaccess, cu toate ca in directorul principal apare si ceva cu viaccess.key(example) si viaccess.sci(example).
    Stie cineva cum sa fac mai departe, sau daca este posibil?

    Multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ceva mai multe amanunte...
    Ai instalat prima data driverele de la ss2?
    Ai XP sau 98SE?
    Salut Prieteni!


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes
    Salut Prieteni!


  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, am scris prima data in graba...
    deci eu pot prinde numai Hotbird-ul (si tot ce merge in dreapta lui (termen de profesionist))) numai Astra nu, dar asta din cauza asezarii...
    Am WinXP, driverele sint in ordine, originale de la Skysat (in Germania nu prea se distribuie EOL), si cum spuneam merge totul, deci programele libere + cele codificate in ******, sau cum le mai spune, in afara de cele codificate in viaccess(cu toate ca Multivision merge...)Softul care l-am instalat, MyTheatre 2.76 are deja niste plugin-uri instalate...scrie in priul thread, si ce e legat de Yanksee merge.
    In fisierul de baza mai am ceva file care se cheama "viaccess.key(example)" si "viaccess.sci(example)"....de aia ma gindeam ca s-ar putea totusi sa decodeze si programele astea...
    Daca merg la Optiuni am acolo doua plugin-uri..."MD API Wrapper" si "xSymCI"...la al doilea imi da erroare ca ii lipseste "viaccess.key"...de unde se pot lua astea?
    Pacat ca aici nu se pot plasa niste poze, ca asi fi trimis citeva cu fisierul si cu eroarea...

    Salutari.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta in softcam.key actualizat ."viaccess.key(example)" si "viaccess.sci(example)" sunt pt update la noile key.poti edita singur softcam.key si sa verifici (sa modifici) dupa keile din rdi.a aparut Fenrir care se lauda ca gaseste keyle cam la toate sistemele publice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My Theatre
    By SLAman in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 14th March 2007, 16:51
  2. My theatre for ss2
    By shehbaz in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 4th June 2006, 17:32
  3. My Theatre va rog!
    By kangoo in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 19th January 2005, 14:40
  4. My Theatre
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 25th January 2004, 15:28
  5. My Theatre v.3.0
    By sonic81 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 1st October 2003, 17:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top