Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    HALANI Pakistan 0345 3808088
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default UDB (CHANNEL DATA) IS NOT LOADING IN SUPERMAX 6000CI PLUS




    HI FRIENDS !

    CHANNEL DATA UDB IS NOT UPLOADING IN SUPERMAX 6000 CI PLUS,

    WITH NEW SOFTWARE 702A. SOLVE PROBLEM TO ALL FRIENDS IF ANY

    ONE KNOW ABOUT IT.

    THANX.



  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: UDB (CHANNEL DATA) IS NOT LOADING IN SUPERMAX 6000CI PLU

    Quote Originally Posted by Siyal


    HI FRIENDS !

    CHANNEL DATA UDB IS NOT UPLOADING IN SUPERMAX 6000 CI PLUS,

    WITH NEW SOFTWARE 608A. SOLVE PROBLEM TO ALL FRIENDS IF ANY

    ONE KNOW ABOUT IT.

    THANX.


    Uploading easy but downloading problem its UDB format change Now you manualy tune satellites completly and than upload harddisk save

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: UDB (CHANNEL DATA) IS NOT LOADING IN SUPERMAX 6000CI PLU

    Quote Originally Posted by Siyal


    HI FRIENDS !

    CHANNEL DATA UDB IS NOT UPLOADING IN SUPERMAX 6000 CI PLUS,

    WITH NEW SOFTWARE 702A. SOLVE PROBLEM TO ALL FRIENDS IF ANY

    ONE KNOW ABOUT IT.

    THANX.


    Siyal ji yes you are right channel data is not download in the receiver after uploading I have tried many methods but could not succeed. After this I download old Software 701c with new softcam key of 10 july and Polsat is working fine with Auto apdate with old software.
    Do you have check new software 702a in detail and can you tell me please that is there any new improvement or change in new software?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    PAKISTAN (SINDH) 0333-7542001
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: UDB (CHANNEL DATA) IS NOT LOADING IN SUPERMAX 6000CI PLU


    HI FRIENDS !

    How can we use soft cam keys in supermax 6000ci plus and in which loader in windows 98 ?
    Qamar Mirani 0092-333-7542001
    E-Mail: [email protected]
    Website:- http://www.rdi-board.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. supermax vs channel data
    By zohaib in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2005, 17:15
  2. Wots wrong wid supermax channel data (UDB)
    By baba4u in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 13th July 2005, 06:27
  3. Replies: 16
    Last Post: 6th June 2005, 08:21
  4. Replies: 2
    Last Post: 27th May 2005, 20:59
  5. Replies: 10
    Last Post: 27th May 2005, 08:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top