Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default o noua defectiune a conservei 1160

    salut.tin sa va precizez ca azi ma uitam la gigitv mai exact pe protv cand ma gandesc sa vad ce mai e si pe alt canal.schimb pe antena1 si deodata conserva imi zice:"CANAL CRIPTAT"si dupa aia "LIPSA SEMNAL...".
    schimb di telecomanda de pe un canal pe altu dar scelasi raspuns lipsa semnal?
    apind dreamboxul ma duc pe thor pe canalul f+(fta)de la gigi si vad ca semnal este incerc si pe alte canale si raspunsu este acelasi.

    ma gandesc ori e conseva ori mi-am futut lnb?ai bag conservei antena dreamboxului,si nici cu asta nimic nici un semnal
    probez antena conservei pe dreambox si merge perfect
    SA BULIT CONSERVA

    ce ma gandesc sa-i dau un FACTORY RESET.
    dupa reset incepe cautarea...si SURPRIZA conserva a inceput sa functioneze din nou.

    la cine sa mai intamplat asa ceva sau unde sa mai vazut.
    CONCLUZIA
    rusine digitv si rusine hyunday pt receptoarele si softurile care sunt facute pentru noi romanii.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema nu e noua.. apare in cazul in care semnalul este slab, chiar si pentru o perioada mica, de exemplu in timpul unei ploi zdravene

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by irishman
    problema nu e noua.. apare in cazul in care semnalul este slab, chiar si pentru o perioada mica, de exemplu in timpul unei ploi zdravene
    numai ca eu nu stau in ro.si semnal am pe cele4 tp 98%

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    factory set, 100% working!


    Si F+ nu e pe thor, e pe Intelsat 10-02
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    factory set, 100% working!


    Si F+ nu e pe thor, e pe Intelsat 10-02
    oricum pe dreambox intelsat si thor sunt una si aceeasi.0.8 grade w

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    In seara asta am reglat 2 antene cu digi-receiver,la una n-a avut nici o problema,la cealalta s-a intimplat exact cum ai patit tu.,semnal slab sau program criptatat.La ultimul aparat care a facut probleme am facut download si totusi cu noua versiune din 30.06.05 tot asa mai face.Cu noua versiune parca se misca ceva mai repede.Solutia la semnal slab este sa-l inchizi din spate.In cayul in care nu merge se da reset de fabrica.

  7. #7
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,598
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm aceeasi problema cu specificatia ca l-am lasat pe canalul respectiv.....dupa vreo 5 secunde - timp in care canalul mergea....- mesajul a disparut de la sine ....eu personal cred ca varianta asta noua de soft incetineste pe undeva maritishul dintre cartela si receptor....cum s-ar zice, inca vreo 2 update-uri de soft si se duce pe p*la maritishul asta.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Defectiune actuator sau pozitioner?
    By mitru in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 22nd November 2006, 19:06
  2. O noua problema la Digi (HSS-1160)
    By Dominus-®- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 11th September 2006, 20:34
  3. Un alt bug prezent in ultimul soft al conservei
    By yanq in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 26
    Last Post: 10th March 2006, 18:50
  4. NOUA DEFECTIUNE rec DIGITV
    By liviusky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 34
    Last Post: 25th February 2006, 08:11
  5. HUMAX 5400 defectiune
    By fone in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 5th January 1970, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top