Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy ALT DVB nu vrea pe unele transpondere de pe 15W Telstar12 :(

    ALT DVB nu vrea pe unele transpondere de pe 15W Telstar12
    De exemplu pe 11150 V 19275 pe prog DVB am Q100 si L 93, pe ALT DVB Q=0 si L=69
    Alte transpondere, de exemplu 11124 H 18386 se vad.
    De ce oare?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai facut o reinstalare de windows sau cum asa deodata ? verifica si alte Tp-uri pe verticala !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Underground
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ce sa intampla cum adica nu iti merg nu ai semnal sau iti da o eroare la scanarea frecventelor?Ar fi bine sa faci un upgrade la Transponders daca iti da o eroare la scanarea frecventelor,iti dau un link de unde poti lua arhiva zip cu toate la zi.Cu respect.Papysv
    http://www.fastsatfinder.com/transponders.html
    Papy The Rules Of The Underground

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Datele sunt corecte, am facut inainte actualizare de pe net, acelasi transponder se vede OK cu ProgDVB
    Voi aveti semnal (Q diferit de 0 ) si cu AltDVB?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema ta ar putea fi din cauza driverului.Personal folosesc unul mai vechi cu succes.
    http://img392.imageshack.us/img392/1130/37499413oa6.jpg

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top