Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Salutare - Setarea unui Mvision S4-USB cu emulator..

    In primul rand as vrea sa ma prezint ,sunt nou in site ^^ ma numesc alex ,imi plac canalele romanesti si sunt in spania ^^ salutari la toti ^^

    Story : Am avut digitv instalat,unde recieverul sa defectat (sa ars >< ) si ziua trecuta au venit uni baieti cu un reciever Mvision S4 USB cu programele romanesti dar gratis pe acelasi satelit (Intelsat 10-02),am inteles ca e vorba de niste Emulator (intrand in menu ) am vazut Viaaccess , niagra si mai erau 3.

    Question : As dori sa stiu,cum au facuto?
    Inteleg ca a fost prin USB si din cat am mai cautat probabil un program MVision E+ Utils ,si niste fisiere update in gxmax in format exx, dar nu inteleg mai nimik cum au facuto >< ( dumdum )

    Ar fi cineva dispus sami spuna cum au facuto?daca nu este de deranj?^^"

    Salutari la toti ^_^
    Last edited by DeltaWing; 30th March 2008 at 22:48.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ai experienta cu receivere si cu computere, e cam greu. "Baietii" au pus un software alternativ (neoficial) care decodeaza mai multe pachete, nu numai Digi. Asta inseamna ca periodic trebuie schimbat softul sau cheile, in functie de schimbarile facute de provider. Sfatul meu, pentru inceput ramai la varianta oficiala, cu receiverul pe care il ai ramai curand cu ochii in soare.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Daca nu ai experienta cu receivere si cu computere, e cam greu. "Baietii" au pus un software alternativ (neoficial) care decodeaza mai multe pachete, nu numai Digi. Asta inseamna ca periodic trebuie schimbat softul sau cheile, in functie de schimbarile facute de provider. Sfatul meu, pentru inceput ramai la varianta oficiala, cu receiverul pe care il ai ramai curand cu ochii in soare.
    Cu computere am experienta High dar recievere e cam Low , cea ce caut eu,venind la ce ai zis "Asta inseamna ca periodic trebuie schimbat softul sau cheile" pentru a nu chema din nou acei baieti si sa stiu sal pot face singur.
    Plati 20 € nu este foarte comod pentru fiecare instalare si cu "cu receiverul pe care il ai ramai curand cu ochii in soare" te referi ca este cam fucky ?

    Mersi ^^

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Programele pe carele vezi pe intelsat romanesti vor schimba sistemul de decodare , nagra 2 la nagravision 3 ,asa ca dupa un anumit timp vei putea spune "adios".pana cand vor aparea decodare la n3. Pe rdi la sectiune spaniola gasesti raspunsuri la aparatul pe care il folosesti.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=26140 citeste cu atentie avand in vedere ca esti aici in spania nu este nici o problema cu traducerea .bafta

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ^_^

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DeltaWing View Post
    In primul rand as vrea sa ma prezint ,sunt nou in site ^^ ma numesc alex ,imi plac canalele romanesti si sunt in spania ^^ salutari la toti ^^

    Story : Am avut digitv instalat,unde recieverul sa defectat (sa ars >< ) si ziua trecuta au venit uni baieti cu un reciever Mvision S4 USB cu programele romanesti dar gratis pe acelasi satelit (Intelsat 10-02),am inteles ca e vorba de niste Emulator (intrand in menu ) am vazut Viaaccess , niagra si mai erau 3.

    Question : As dori sa stiu,cum au facuto?
    Inteleg ca a fost prin USB si din cat am mai cautat probabil un program MVision E+ Utils ,si niste fisiere update in gxmax in format exx, dar nu inteleg mai nimik cum au facuto >< ( dumdum )

    Ar fi cineva dispus sami spuna cum au facuto?daca nu este de deranj?^^"

    Salutari la toti ^_^
    Mai multe informatii pt. mvision vei gasi pe http://foros.zackyfiles.com/ iar pt. a actualiza aparatul cu noul soft sau noile key gasesti pe www.gxmax.com.Te pot ajuta daca vrei(prin mesaj particular) eu am 3 MVISION-URI si sunt tot in Spania.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E simplu.Instalezi 2.47 de pe usb Scam 1.17 si dupa aia pui softcam.Daca vrei iti sui pe rapid ce ai nevoie

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste sectiunea spaniola a forumului.
    Dar nu te ambala, bucuria nu va fi lunga...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    lisabona
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DeltaWing View Post
    In primul rand as vrea sa ma prezint ,sunt nou in site ^^ ma numesc alex ,imi plac canalele romanesti si sunt in spania ^^ salutari la toti ^^

    Story : Am avut digitv instalat,unde recieverul sa defectat (sa ars >< ) si ziua trecuta au venit uni baieti cu un reciever Mvision S4 USB cu programele romanesti dar gratis pe acelasi satelit (Intelsat 10-02),am inteles ca e vorba de niste Emulator (intrand in menu ) am vazut Viaaccess , niagra si mai erau 3.

    Question : As dori sa stiu,cum au facuto?
    Inteleg ca a fost prin USB si din cat am mai cautat probabil un program MVision E+ Utils ,si niste fisiere update in gxmax in format exx, dar nu inteleg mai nimik cum au facuto >< ( dumdum )

    Ar fi cineva dispus sami spuna cum au facuto?daca nu este de deranj?^^"

    Salutari la toti ^_^
    Vezi ca ai PM.
    Mvision700E+,Mvision9080usb,Dreambox500s,Matrix Reborn,Reloaded,Cas3,k3,Antena 1,40m,1,80m,Cardsharing.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top