Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default cum sa setez un recever hyundai de digi tv

    am un abonament la digi,sunt in spania l-am instalat a mers,apoi m-am mutat si nu mai merge. antena este bine pozitionata ca am avut un instalator . ma poate ajuta cineva cum se face un update?
    Last edited by flo_909; 30th March 2008 at 20:01.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flo_909 View Post
    am un abonament la digi,sunt in spania l-am instalat a mers,apoi m-am mutat si nu mai merge. antena este bine pozitionata ca am avut un instalator . ma poate ajuta cineva cum se face un update?
    Pai de unde stii ca-i bine pozitionata (sau poate s-a dereglat intre timp ) daca nu mai merge ? Da acolo a mers vreodata ? Instalatorul ti-a dat garantia ca-i pe directia buna ? Oricum prea multe intrebari . Trebuie sa o iei metodic , sa vezi daca decodorul alimenteaza la iesire , daca ajunge curent la LNB (daca n-ai cu ce face proba macar pune limba si vezi daca pisca hi hi hi !) Daca ajunge curent verifica LNB-ul daca-i in pozitie normala - usor rasucit spre dreapta cum te uiti din fata , daca ai de unde fa proba cu alt LNB si daca nici asa nu mere apai atunci sa-ti strangi instalatorul de outze sa ti-o regleze cum trebuie . Asta asa in linii mari dar problema e mai cu dichis .

  3. #3
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flo_909 View Post
    am un abonament la digi,sunt in spania l-am instalat a mers,apoi m-am mutat si nu mai merge. antena este bine pozitionata ca am avut un instalator . ma poate ajuta cineva cum se face un update?
    daca ai avut instalator spaniol e clar...astia in afara de astra si hispasat nu stiu nimic.
    daca esti din comunidad de madrid....te pot ajuta in cazul in care nu ti-ai rezolvat problema.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OTV, DDTV, U merg? Daca astea libere se vad, inseamna ca antena e bine pozitionata iar problema e de la provider si trebuie sa-i suni.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top