Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Belgium
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default No Tps On Humax 5400


    since this night there is no tps on humax 5400 can someone say what to do probably it is because of the time change or because i have the hot toh 10.6 ?
    thanks
    Stefan

  2. #2
    Byte Stalker Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Planet Earth in Universe
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default

    All emu's behaving what the hummy is experiencing.... some can be open, others blanking out from time to time! They(Tp$) provably doing maintenance in preparation for the transfer!
    ************************************
    The more we learn things the more we hunger for more! That's human nature I guess!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Belgium
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default now i have it


    now i have it again just advance with 1 houre the gmt time and it is ok

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top