Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme Hyundai

    Hyundai 1160 schimba singura canalele, adica trece pe urmatorul canal. S-a mai intamplat la cineva? cum se poate remedia sau ii pe duca
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    opreste-i alimentarea de la 220 v si dupa 10-15 secunde baga-l in priza. nu va mai face. trebuia dupa ce i-ai incarcat noul soft sa-i dai un factory reset, apoi scanarea programelor. dar se rezolva si cu oprirea alimentarii.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    verifica sa nu fi ramas blocata o taste de pe telecomanda.deblocheaz-o si pentru a nu se mai repeta trebuie sa tai unghia de la degetul mare de la mina sotiei/prietenei.
    telecomanda este pe masa (dar nu conteaza) deci nu apasa nimeni pe ea. s-a facut si factory reset dupa soft si tot degeaba
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dany_Strong 4155 Evo View Post
    telecomanda este pe masa (dar nu conteaza) deci nu apasa nimeni pe ea. s-a facut si factory reset dupa soft si tot degeaba
    Verifica daca s-a blocat vreo tasta, sau pur si simplu scoate bateriile si vezi daca mai face vreo figura...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...e un bug de firmware...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    a mea merje si fara baterii !
    Normal... n-ai stiut? Poi daca tot schimba canalele singur, de ce ar mai avea nevoie?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am patit si eu asa cu el. am dat factory reset la receptor, am incarcat din nou softul, apoi scanarea programelor si voila, receptorul functioneaza fara sa-si mai schimbe aleator programele. apropos, maestre spartacus, acum am venit la deva sa-mi iau digi si focusul, le duc la alba iulia. da-mi o sugestie. la cine sa apelez in alba iulia, sa-mi monteze blidul pe perete?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa fac un update de soft la un hss 3169,ultima versiune 1.00 din 2006,am pus pe tvr 2 ch+/ch- simultan apare meniul de update dar nu incarca nimic si dupa ceva timp apare direct imaginea pe tvr 1.Reset,reset,reset....NIMIC
    PS in call center mi-a zis ca update de soft dureaza intre 30 min si 3 ore

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Am incercat sa fac un update de soft la un hss 3169,ultima versiune 1.00 din 2006,am pus pe tvr 2 ch+/ch- simultan apare meniul de update dar nu incarca nimic si dupa ceva timp apare direct imaginea pe tvr 1.Reset,reset,reset....NIMIC
    PS in call center mi-a zis ca update de soft dureaza intre 30 min si 3 ore
    Pune-l pe Pro TV International si o sa ai 10.6, eu ieri m-am dus cu familia la niste cunostiinte intr-un sat de aici, 2 ore altceva n-am facut, decat software update la receptoarele vecinilor
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă pica curentul cine era alergat prin sat?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top