Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Wallis And Futuna Islands
  Posts
  2,234
  Posts Thanks / Likes

  Default Televizoare Loewe

  Ce parere aveti de acest model http://www.loewe-int.de/connect_37_de,0,53.html ? nu de alta dar daca vreau sa cumpar ceva as dori sa iau ceva de marca + arta.
  A mai cumparat careva dintre voi unul dintre produsele prezentate pe siteul de la Loewe?

  date:http://www.loewe-int.de/download/tec...ull-HDplus.pdf
  Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

 2. #2
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2006
  Location
  bucuresti
  Posts
  2,482
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Salut nu stiu daca are cineva din Romania asa ceva, avand in vedere ca firma "Loewe" nu prea se gaseste pe la noi.
  Daca esti din Romania poti vizita site-ul www.teledigital.ro unde la 12xx euro + tva poti gasi ceva mai complex (mai bun) fata de modelul dat exemplu, de ce ?
  Fiindca modelul "Loewe" din descrierile tehnice nu poate fii echipat decat cu 1 singur tuner si in cel mai bun caz DVB-S2 (adica HDTV) suportand intr-adevar "Full HDTV 1920x1080 (fata de majoritatea covarsitoare a TV LCD-urilor care sant "HD Ready" 13xx x 720)
  Parerea mea este sa-ti cumperi un receiver de sine statator HDTV bazat pe linux fiindca se pot face multe (vezi codecuri pe windows) simplu (Kathrein UFS910 tv satelit HDTV) sau combo (Technomate 6900HD atat tv satelit cat si tv terestru HDTV), preturi din Romania 1300roni respectiv 1600roni si un monitor lcd de la 22" in sus (1680x1050) obligatoriu cu hdmi (modelele de recievere date exemplu mai sus au acest tip de mufa audio/video).
  Deci ai niste solutii vis-a-vis de cam ce iti doresti, personal nu as merge pe acest gen de solutii (adica tv lcd ingloband un tuner cu/fara receptii complexe : satelit + radio + tv terestru digital) numai prin prisma faptului ca vei fii legat de softul propietar si nu vei putea face diverse instalari de emulatoare/plug-ins ca la cele 2 receivere (sau alte modele bazate pe linux) cauta pe google si vei gasi si alte modele sau pe forumuri, oricum alegerea este a ta si ce ti-am scris aci este sa-ti faci o idee asupra avantajelor/compromiselor legate de un tv lcd cu receiver incorporat bafta.

 3. #3
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Wallis And Futuna Islands
  Posts
  2,234
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Oricum si ideea mea este ca sa merg pe receptor exterior pt. sat HDTV.
  In ceea ce priveste TV-ul, il las sa aiba tuner normal Tv+ DVB-T(C).unul dintre lucrurile interesante zic eu, este si http://www.loewe-int.de/soundprojector_de,43852,53.html proiectorul de sunet 5.1 fara difuzoare; pdful : http://www.loewe-int.de/download/tec...ojector_UK.pdf

  In ceea ce priveste produsele Loewe voi avea acces la ele, daca in viitor va fi cineva interesat in Romania le voi putea furniza in conditii comerciale normale, adica factura, plata prin banca..etc..Noutatea este ca se pare ( dupa semnarea acordurilor) si in leasing pt. firme sau persoane fizice autorizate pe o peroada de la 12 la 48 de luni.

  Profitand de acest serviciu de leasing, sper sa nu ma "omoare" moderatorii, voi include si aparatura profesionala de comunicatii Avaya, sisteme de supraveghere video profesionale, echipamente IT si software.
  Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top