Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Gbox 2.03

  1. #1
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox 2.03

    Ce versiune mai e si asta? Am pe cineva cu 2.03 si mi se pare ca face trafic cam mare.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e mgcamd daca tzia dat 2 linii , una e de mgcamd

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=picollo08;500922]....
    Trafic?
    Prostii omule ce trafic, doar nu ai net pe baza de consum....
    [QUOTE]
    Da dar ai cartela de care trage lumea in draci poate deveni de neutilizat daca "o rupe" unu.

    N-am nevoie de lectii am intrebat daca stie cineva deunde provine 2.03 atat.Lectiile ofera-le cui le cere.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista gbox versiunea 2.03, probabil omul foloseste versiune mai veche, nu toata lumea are 2.1B

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau poate e tweakuit in draci ca xp-ul si nu stim noi ce ii merge la ala cu versiunea aia:P)
    nu cred sa iti faca ala trafic, trafic inseamna sa nu misti canalu , nu iti lucre telecomanda din cauza unuia, patesti asha ceva?

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    sau poate e tweakuit in draci ca xp-ul si nu stim noi ce ii merge la ala cu versiunea aia:P)
    nu cred sa iti faca ala trafic, trafic inseamna sa nu misti canalu , nu iti lucre telecomanda din cauza unuia, patesti asha ceva?
    Incepusm sa am simt ca se misca mai greu..inclusiv la telecomanda si atunci m-am uitat pe logurile de trafic si mi-a sarit in ochi versiunea atipica de gbox cat si traficul mult mai mare decat al orcarei linii existente. Am tras concluzia ca e ceva aiurea ..i-am trimis mesaj persoanei in cauza..nu mi-a raspuns intr-un intreval rezonabil..am scos linia si totul a redevenit normal. Acesta e motivul din care am intrebat daca nu e vreo versiune ciudata legata de alte emulatoare care pot face trafic mare legate la un sever gbox.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un peer cu 2.03, dar nu face un trafic mai mare decat ceilalti..adica e normal.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top