Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: strong firmware

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default strong firmware

    salutare,are cineva firmware pt receiver strong
    Strong SRT 6125
    Strong SRT 6126
    Strong SRT 6130
    Strong SRT 6155
    Strong SRT 6158
    Strong SRT 6160
    Strong SRT 6355
    Strong SRT 6850
    Strong SRT 6855
    am cautat pe net si nu gasesc,multumesc

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    toate le gasesti la www.strongsat.com. cand tastezi pe google "srt6155" la www.strongsat.com te duce prima data.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult,niros

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    firmaware nu trebuie sa fie stb file cea a ce nu am gasit acolo

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palela View Post
    firmaware nu trebuie sa fie stb file cea a ce nu am gasit acolo
    ... si aici http://upl.frocusa.net/?ro
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci chris

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare,am si eu mai multe intrebari
    1 firmware pt srt 61xx ce format trebuie sa fie stb?
    2 boot loader file ce format trebuie sa fie urt?
    pt ca vreau sa clonez un receiver atlanta
    si tot nu reusesc sa dau de firmware pt srt 61xx daca are cineva poate sa il urce pt mine
    multumesc tuturor pt ajutor

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default firmware strong 6006

    Am un strong 6006 si nu reusesc sa incarc noul firmware. cu un cablu null modem ce l-am mai folosit am incercat in doua pc-uri cu xp dar nu vrea sa-mi vada decoderul.
    am respectat indicatiile de aici: http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&get_id=2325
    insa fara rezultat pozitiv
    Aveti vreo idee cum as putea rezolva problema?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satgps View Post
    Am un strong 6006 si nu reusesc sa incarc noul firmware. cu un cablu null modem ce l-am mai folosit am incercat in doua pc-uri cu xp dar nu vrea sa-mi vada decoderul.
    am respectat indicatiile de aici: http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&get_id=2325
    insa fara rezultat pozitiv
    Aveti vreo idee cum as putea rezolva problema?
    Ai incercat prin HyperTerminal?
    Sa nu folosesti loaderul strong pt ca nu merge cu el.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by missparker View Post
    Ai incercat prin HyperTerminal?
    Sa nu folosesti loaderul strong pt ca nu merge cu el.
    da am incercat si prin hyper terminal dar nu merge. reusesc sa ma conectez la decoder dar imi da eroare la tranmitere file. La receptie din decoder in pc. functioneaza. Am incercat si cu loaderul strong dar cum spui tu, nu merge.
    Am un cablu 1-4 2-3 3-2 4-1 5-5 7-8 8-7 si un cablu facut de mine 2-3 3-2 5-5. cu niciunul din ele nu merge. Acum pe dec. am versiunea originala 1.03 din 26.06.2008

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satgps View Post
    da am incercat si prin hyper terminal dar nu merge. reusesc sa ma conectez la decoder dar imi da eroare la tranmitere file. La receptie din decoder in pc. functioneaza. Am incercat si cu loaderul strong dar cum spui tu, nu merge.
    Am un cablu 1-4 2-3 3-2 4-1 5-5 7-8 8-7 si un cablu facut de mine 2-3 3-2 5-5. cu niciunul din ele nu merge. Acum pe dec. am versiunea originala 1.03 din 26.06.2008
    reinoiesc cerea mea in a va cere ajutorul

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by missparker View Post
    Ai incercat prin HyperTerminal?
    Sa nu folosesti loaderul strong pt ca nu merge cu el.
    am rezolvat prin hyper terminal insa cu ajutorul unei persoane de pe un alt forum.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satgps View Post
    am rezolvat prin hyper terminal insa cu ajutorul unei persoane de pe un alt forum.
    Daca ai rezolvat problema, ai putea sa ne spui cum ai facut , ca stim si noi in viitor
    Mersi.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4155

    Salut, am o mare rugaminte daca poate cineva sa ma ajute cu descrierea etapelor de jtag la un rec strong 4155 evo,l am mai folosit dar am uitat exact cum si cred ca i am dat ceva gresit ca nu vrea sa mai stearga si apoi sa incarce softul .Mersi mult

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stanica View Post
    Salut, am o mare rugaminte daca poate cineva sa ma ajute cu descrierea etapelor de jtag la un rec strong 4155 evo,l am mai folosit dar am uitat exact cum si cred ca i am dat ceva gresit ca nu vrea sa mai stearga si apoi sa incarce softul .Mersi mult

    1. Cuplezi cablul JTAG la PC si la Receiver
    2. La Strong, pui un jumper (la fel ca la PC-uri) la JP-302 (il gasesti pe placa, pe langa mufa de JTAG)
    3. Alimentezi receptorul
    4. Lansezi programul JKEYS
    5. Este foarte important sa fie detectat tipul procesorului, adica ST5518 (daca nu apare, nu are rost sa mergi mai departe, trebuie sa verifici daca JTAG-ul este bine infipt in mufa de la pc, si mai ales, bateriile.... sa fie foarte bune, adica noi)
    Daca nu este detectat procesorul, operatiunea se reia numai dupa ce este scos si introdus in priza din nou, receptorul, altfel, rezultatul va fi acelasi.
    6. Daca a aparut ST5518, alegi in fereastra de jos la IRD MODEL - "4155" (ultimul de jos)
    7. Te duci la "Development panel" - User function (introduci valoarea 80000140)
    8. Te duci la "Load to" si alegi fisierul "unlock.bin"
    9. Te duci la "Trigger user" - daca totul a fost bine, trebuie sa apara in toate casutele niste zerouri.....
    10. Daca au aparut zerourile, poti inchide fereastra "Development panel" si te duci la "Flash programing"
    11. Aici trebuie sa dai "Erase", astepti pana termina si apoi "Program" unde alegi ce fisier imagine bin vrei tu (din cele cu lungimea de 2048k)...
    12. La sfarsitul operatiunii, scoti receiverul din priza, scoti jumperul JP-302 si apoi si cablul jtag-ului.
    Sunt foarte importante punctele 5-9, unde totul trebuie sa fie ca mai sus.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top