Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu ProgDVB 5.14

    Pana ieri foloseam ProgDVB 5.13 Standard si eram multumit de el.
    Ieri am instalt varianta 5.14 si minune cand dau drumul apare mesajul "Device not started , BDA no device " Am incercat reinstalare, am repus varianta veche, degeaba acest mesaj apare si gata.
    Cu DVB Dream, si cu DVB Viewer nu am nici o problema, functioneaza bine si in continuare.

    Ce se poate face ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gyuri
    Pana ieri foloseam ProgDVB 5.13 Standard si eram multumit de el.
    Ieri am instalt varianta 5.14 si minune cand dau drumul apare mesajul "Device not started , BDA no device " Am incercat reinstalare, am repus varianta veche, degeaba acest mesaj apare si gata.
    Cu DVB Dream, si cu DVB Viewer nu am nici o problema, functioneaza bine si in continuare.

    Ce se poate face ?

    Ce intimplare hazlie ni se poate intimpla atunci cind vrem sa modificam sau updata unele softuri care nu depind de noi{de stiinta sau experienta noastra} si care dau rezultate contradictorii si a carui cauza ne scapa!La fel mi s-a intimplat si mie atunci cind am vrut sa folosesc BDA device in loc de SS 2 TV PCI{technisat} la versiunea folosita de tine{5.13},dar care mie mi-a mers fara probleme atita vreme cit am folosit driverele pentru SS2 si nu BDA.De indata ce am vrut sa trec la ProgDVB 5.13 cu BDA device am primit acelasi mesaj ca cel dat de tine cind doream sa pornesc playerul:"Device not started , BDA no device ",insa ProgDVB imi pornea si ma puteam folosi de el.Ca sa scap de acel mesaj "ciudat",ca cel primit de tine,am instalat versiunea ProgDVB 5.14.1{ultima versiune} si din acel moment n-am mai primit mesaj{eroare?} si acum ma folosesc fara probleme de el.Mai mentionez ca spre deosebire de alte versiuni din seria 5.xx.xx,cea de la 13,si acum a 14-a,CPU imi indica o utilizare a normala a procesorului,adica redusa!Probabil ca acele erori ce le primim la pornirea programului sa fie din cauza atitor programe utilizate de pc-ul nostru si care se folosesc de drivere si codecuri incompatibile nu bine configurate pe acel program.

    satelescu

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Ce intimplare hazlie ni se poate intimpla atunci ...
    satelescu

    Si ce pot sa fac acuma ?
    Reinstalare totala a win.ului? Adevarat ca si la mine calculatorul e plin de programe, si incet incet trebuie schimbat cu unul mai performant. Si nici nu depind de "piraterie" ca am abonament full la g...i inca din 2005 ian ..din simpla curiozitate si pasiune ma ocup de sateliti. Mai mult ma uit la programe ciudate din anumite tari. Ma rog ce se poate vedea.
    Multumesc pt. ajutor. si sfaturi

  4. #4
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gyuri View Post
    Pana ieri foloseam ProgDVB 5.13 Standard si eram multumit de el.
    Ieri am instalt varianta 5.14 si minune cand dau drumul apare mesajul "Device not started , BDA no device " Am incercat reinstalare, am repus varianta veche, degeaba acest mesaj apare si gata.
    Cu DVB Dream, si cu DVB Viewer nu am nici o problema, functioneaza bine si in continuare.

    Ce se poate face ?
    problema e la instalare.progdvb acesta este setat pe BDA la device, trebuie doar sa selectezi skystar 2(sau ce placa ai tu in calculator)in rubrica SELECT CARD MODE after instalation si totul va fi OK!
    Si a doua varianta sa setezi din SETING/device list SKYSTAR 2..
    bafta !
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emylianm View Post
    problema e la instalare.....bafta !
    multumesc , am reusit reinstalarea dupa sfatul tau. Am fost neatent la inceputul instalarii si am ajuns cum am descris mai sus...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top