Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default sky star hd2 si Vista ultimate

    Am un sky star hd2 luat de 2 saptamani pus pe un PC cu Win VISTA Ultimate - Singura aplicatie cu care merge e cea de pe CD-ul placii DVBViewer - dar nu pot folosi vPlug! Ce sa fac (exclus schimbare sistem de operare)!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as incerca cu dvbviewer

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu DVBViewer Pro, suporta si plug-in-uri ger vplug.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DvbViewer pro - posibil ca cel cumparat sa mearga - pe cel de pe net nu am reusit sa-l fac sa porneasca - tot imi cere parola si se inchide aplicatia - cu netul oprit si cu firewall activat!
    AltDvb nici nu vrea sa porneasca! Ieri am tot instalat diverse drivere si acum nu mai merge nici cu aplicatia de pe cd-ul placii - ma mai chinuiam asa cu primele tunere TV aparute! Nasol!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alldvd View Post
    DvbViewer pro - posibil ca cel cumparat sa mearga - pe cel de pe net nu am reusit sa-l fac sa porneasca - tot imi cere parola si se inchide aplicatia - cu netul oprit si cu firewall activat!
    AltDvb nici nu vrea sa porneasca! Ieri am tot instalat diverse drivere si acum nu mai merge nici cu aplicatia de pe cd-ul placii - ma mai chinuiam asa cu primele tunere TV aparute! Nasol!
    15 eur si are o versiune beta care merge super
    se pote plati cu paypal care a intrat de curand si la noi

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc sa cumpar! Dar mai intai sa fac dinnou placa "vizibila"!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sub Win Vista Ultimate X64 cam tot ce foloseam pe xp : Alt DVB, DVB viewer, Prog DVB, DVB Dream.
    N`am testat My theatre.
    N-am reusit sa fac sa mearga decat DVBviewer (3.6 pro) si Prog DVB(4.7), culmea versiunea pentru x86, nu cea pentru x64, care bloca pc-ul.
    Probleme mari si cu driverele de la SS-HD.Din fericire aici se instaleaza si cele noi de la technotrend (numai driverele).Cred ca technisatul a cam lasat balta suportul pentru SS-HD si acorda mai multa atentie lui SS-HD2.
    Nici o aplicatie dvb n`a vrut sa mearga fara probleme : a trebuit sa fac click dreapta pe executabilul aplicatiei (sau installerului in cazul dvb viewerului) > properties>compatibility>run in compatibility mode to win xp.Dar nu e o regula generala sa mearga...Adica la instalarea anterioara pe curat n`a vrut sa mearga decit technisat tv center.Acum nu-mi merge asta(n`a vrut sa se instaleze), dar merge prog dvb si dvb viewer.
    Nu`s ce sa mai cred.De exemplu un program HD care in xp imi mananca maximum 70 din proc la transmisii dinamice gen filme de actiune si meciuri, in vista sta in load 98-100%, dar ruleaza totusi.Sa- l ia dreacu` de OS.Cred ca o sa fie un fel de win millenium al anilor 2007-2008.
    Si unde mai pui ca ocupa si o gramada de spatiu pe hard: i`am facut o partitie de 20 de giga si nu i`a ajuns.Acum i`am dat 30 si abia mai am 2 gigi liberi.E ca tiganu`.
    Cred ca fac curat si-l sterg sa nu -l mai vad.

    Si unde o fi suportul DX10 ca mie nu-mi apare optiunea in setari la playere, sau sunt de vina ele ca`s mai vechi?

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce am mai facut - am reusit sa fac dinnou functional DvBViewer cel de pe Cd-ul placii care acum imi vede Placa - repet SkyStar 2 HD (am sters niste registri dvbviewer si am reinstalat si a mers dinnou) .
    Am instalat Dvb dream cu nvidia pure video decoder, ac3 filter si ffdshow - imi da Hardware eror 7 la initializarea placii! Multi spun sa nu instalez driverul BDA - dar alt driver pentru "prospatura " asta de placa nu exista - sau nu stiu eu (un link va rog!) Am incercat n variante de drivere Technisat incepand cu 4.4.1 ... si tot nimic!
    Last edited by alldvd; 26th March 2008 at 13:46.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi cer scuze ca fac post dublu - am reusit sa pornesc ALT DVB - scaneaza si gaseste programele de pe satelit dar nu am imagine cand vreau sa vad un canal - AV0:Graph Error [5001]
    No graph file (GRF/XGR/GRS).
    Please configure DirectShow !
    Ce trebuie sa fac mai departe?

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alldvd View Post
    Imi cer scuze ca fac post dublu - am reusit sa pornesc ALT DVB - scaneaza si gaseste programele de pe satelit dar nu am imagine cand vreau sa vad un canal - AV0:Graph Error [5001]
    No graph file (GRF/XGR/GRS).
    Please configure DirectShow !
    Ce trebuie sa fac mai departe?
    Click dreapta pe ecranul AltDVB,apare asa :

    Alegi DS Config si apare asa :

    Acolo alegi filtrele pe care le ai, Save & Aply si gata,ar trebui sa functioneze.
    .

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza - multumesc de ajutor! Mai trebuie sa vad ce codecuri imi trebuie pentru programele HD pe Alt DVB - acum nu mi le deschide! Pe DvBViewer pot sa vad programele HD!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Pentru a rula alt-dvb fara probleme adica dureri de cap sub vista trebuie dezactivat user account control si veti putea instala filtre si rula programul fara probleme si dureri de cap sau alte manari. De asemenea dezactivarea UAC va scapa de toate mesajele enervante in care sunteti intrebati vrei sa faceti asata, chiar vreti?
    Nici mie nu-mi trebuie mai mult decit astea doua (altdvb si dvbviewer).De nevoie, sau din curiozitate, le-am incercat insa si pe celelalte.

    Ce ultimate folosesti, pe 32 de biti sau pe 64?Ca eu m`am luat dupa sfaturile unui preten calculatorist si l`am pus pe ala de X64, da` incep sa cred ca e fan sisteme de operare pe 64 de biti.Vede la ele numai virtuti peste tot!

    Un mic ,,how to" despre cum trebuie dezactivat user account control/UAC ar fi util.

    Ce versiune de dvb viewer mi`ai recomanda? Ca mie imi place tare mult softuletul asta : cum se vede pe tv, osd-ul,configurarea filtrelor directshow, utilizarea telecomenzii.Nu stiu insa cum se intelege cu gbox si wincsc.Ca n`avea voie afara din casa sa nu`l calce masina.Am inteles ca acum il putem lua si noi (din RO) prin pay pal.

    In legatura cu vista, poate sunt eu mai reticent la nou. 98-ul l-am folosit in paralel cu xp pana acum vreo 3-4 ani...

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru dezactivare UAC in Control panel - user accounts - Turn User Account on or off - debifeaza UAC ON - restart si e ok!
    Eu folosesc Vista Ultimate pe 32 biti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top